Egyéb kategória

„Nem unod a csirkét meg a rizst?” – Kérdések, amelyeket nem kéne feltennetek egy diétázónak

Ha azt hittétek, azzal, hogy túl vagytok az első diétás héten, akkor már hősök vagytok, nos, majdnem. Akkor avanzsálódtok majd igazi hőssé, ha túlélitek azokat a beszólásokat, amelyeket azért kaptok a környezetetektől, mert diétáztok.

vous - 2017.02.25.
„Nem unod a csirkét meg a rizst?” – Kérdések, amelyeket nem kéne feltennetek egy diétázónak

Rendkívül bosszantóak ezek a kérdések, mert a kérdezők át sem gondolják a motivációitokat, esetleg meg sem próbálják tiszteletben tartani a döntéseteket. Pedig mennyivel jobb lenne a támogató attitűd! Íme a leggyakrabban elsütött poénosnak hitt kérdések. 

Tényleg csak ennyit eszel? Hogy bírod?

Tényleg. Igazából könnyen lehet, hogy annyit esznek, mint ti, csak valamivel minőségibb kaját. És mivel a szénhidrátadagjaikat – amelyek összetett, lassan felszívódó szénhidrátok – szépen szétosztják napközben, nem lesznek farkaséhesek. De ha ti azok lennétek, így védjétek ki a falásrohamokat!

Objektum doboz

Mit eszel?

Aminek látszik.

Objektum doboz

Á, ez a süti még neked is belefér!

Nem, nem fér bele. Ha mégis, azt nem ti döntitek el. Készítsetek inkább diétabarát nasit, és azzal kínáljátok őket. Vagy semmivel.

Objektum doboz

Minek sanyargatod magad? Így is jól nézel ki!

Nézőpont kérdése. De úgy tudni, mindenki maga rendelkezik a saját teste felett, szóval, hadd döntsük el mi, mikor nézünk ki jól, vagy hogy éppen miért csináljuk.

Objektum doboz

Nem unod a csirkét meg a rizst?

Mintha a diéta csak csirkéből és rizsből állna. Vagy mintha ezeket nem lehetne különbözőképpen elkészíteni. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek