Egyéb kategória

Megújult az Instagram: az új funkcióját imádni fogjátok!

Amikor végre eljutunk valami csodaszép helyre, legszívesebben minden apró kis részletet megörökítenénk. Sőt, meg is tesszük: a tájat, a fákat, magunkat, aztán magunkat a tájjal, magunkat a tájjal, csak másik ruhában, és így tovább... Aztán persze hiába szeretnénk az összeset megmutatni a nagyvilágnak, tudjuk, hogy egy nyaralásról 10–15 fotót feltölteni Instára (pláne egyszerre) nem annyira jó ötlet. Az app viszont megoldotta a gondot!

vous - 2017.02.23.
Megújult az Instagram: az új funkcióját imádni fogjátok!

Egyébként is sejtettük, hogy az Instagram hirtelen nagyon népszerű lett, de mióta tudjuk, hogy Amerika teljes lakosságánál is több felhasználója van, biztosak is vagyunk benne. Ráadásul a sztárok is előszeretettel használják, így nem csoda, hogy Beyoncé is itt ragadta meg a lehetőséget, hogy bejelentse ikrei érkezését.

instagram-smink-a-valo-eletben1

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Aki használja az Instagramot, biztos találkozott már egy bizonyos sminkelési móddal, amit nehéz egyetlen szóval leírni. Hatalmas trendről beszélünk, nők tömegei igyekeznek leutánozni a tutorialokban látható lépéseket. Én is megpróbálkoztam vele, hogy megnézzem, mi történik az arcommal – na meg hogy körbejárjam kicsit a jelenséget.

A cikket ITT olvashatjátok tovább.

Az app egyébként az utóbbi időben elég sokat frissült, sőt, nemrég még egy titkos funkciót is felfedeztünk rajta. A készítők pedig folyton agyalnak az jobbnál jobb ötleteken, így az Instagram most egy újabb különleges dologgal frissült. Tudjátok, vannak azok a helyzetek, amikor egy buliban vagy egy kiránduláson készítetek egy rakat fotót, és kábé 4-5 még nagyon tetszik is. Persze ilyenkor nem akarjátok mindet kiposztolni a falatokra, így választotok egyet, vagy esetleg kettőt.

Mostantól viszont nem kell választani, ugyanis itt az Insta-galéria! Ennek lényege, hogy egyszerre akár 10 képet és videót is fel tudtok tölteni egyetlen posztba, vagyis galériába. Ha frissítitek az appot, már meg is jelenik a funkció; csak menjetek a feltöltés menüpontra, és ott lesz a gomb. Amikor elkészültök, így fog kinézni a gyakorlatban:

Objektum doboz

Végre nem kell attól tartanunk, hogy az ismerőseink falra másznak tőlünk, amikor a harmadik ugyanott készült képet tesszük fel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.