Egyéb kategória

Megújult az Instagram: az új funkcióját imádni fogjátok!

Amikor végre eljutunk valami csodaszép helyre, legszívesebben minden apró kis részletet megörökítenénk. Sőt, meg is tesszük: a tájat, a fákat, magunkat, aztán magunkat a tájjal, magunkat a tájjal, csak másik ruhában, és így tovább... Aztán persze hiába szeretnénk az összeset megmutatni a nagyvilágnak, tudjuk, hogy egy nyaralásról 10–15 fotót feltölteni Instára (pláne egyszerre) nem annyira jó ötlet. Az app viszont megoldotta a gondot!

vous - 2017.02.23.
Megújult az Instagram: az új funkcióját imádni fogjátok!

Egyébként is sejtettük, hogy az Instagram hirtelen nagyon népszerű lett, de mióta tudjuk, hogy Amerika teljes lakosságánál is több felhasználója van, biztosak is vagyunk benne. Ráadásul a sztárok is előszeretettel használják, így nem csoda, hogy Beyoncé is itt ragadta meg a lehetőséget, hogy bejelentse ikrei érkezését.

instagram-smink-a-valo-eletben1

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Aki használja az Instagramot, biztos találkozott már egy bizonyos sminkelési móddal, amit nehéz egyetlen szóval leírni. Hatalmas trendről beszélünk, nők tömegei igyekeznek leutánozni a tutorialokban látható lépéseket. Én is megpróbálkoztam vele, hogy megnézzem, mi történik az arcommal – na meg hogy körbejárjam kicsit a jelenséget.

A cikket ITT olvashatjátok tovább.

Az app egyébként az utóbbi időben elég sokat frissült, sőt, nemrég még egy titkos funkciót is felfedeztünk rajta. A készítők pedig folyton agyalnak az jobbnál jobb ötleteken, így az Instagram most egy újabb különleges dologgal frissült. Tudjátok, vannak azok a helyzetek, amikor egy buliban vagy egy kiránduláson készítetek egy rakat fotót, és kábé 4-5 még nagyon tetszik is. Persze ilyenkor nem akarjátok mindet kiposztolni a falatokra, így választotok egyet, vagy esetleg kettőt.

Mostantól viszont nem kell választani, ugyanis itt az Insta-galéria! Ennek lényege, hogy egyszerre akár 10 képet és videót is fel tudtok tölteni egyetlen posztba, vagyis galériába. Ha frissítitek az appot, már meg is jelenik a funkció; csak menjetek a feltöltés menüpontra, és ott lesz a gomb. Amikor elkészültök, így fog kinézni a gyakorlatban:

Objektum doboz

Végre nem kell attól tartanunk, hogy az ismerőseink falra másznak tőlünk, amikor a harmadik ugyanott készült képet tesszük fel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.