Egyéb kategória

Igazi szeretetbomba! – A kutyus, aki ölelgeti az embereket az utcán

Kicsi vagy nagy, fajtiszta vagy keverék, tök mindegy: ha meglátunk egy kutyát az utcán, rögtön mosolygunk, és alig bírjuk megállni, hogy ne rohanjunk oda azonnal megsimogatni. Nekik persze ez valószínűleg nem lenne ellenükre, pláne nem ennek a golden retrievernek, aki teljesen megőrül az emberekért!

vous - 2017.02.16.
Igazi szeretetbomba! – A kutyus, aki ölelgeti az embereket az utcán

A helyszín New York, az „elkövető” pedig Louboutina, a golden retriever. Na nem, ez nem valami krimi leírása, hanem épp ellenkezőleg; ez a kutya ugyanis nagyon imádja az embereket. Olyannyira, hogy ha meglát valakit az utcán, nem bír ellenállni a kísértésnek, és rögtön odarohan hozzá, hogy megölelhesse. Minden egyes alkalommal.

Objektum doboz

Az egész 2 éve kezdődött, amikor a gazdijának véget ért egy kapcsolata, és a kutyus elkezdte egyre gyakrabban beletenni a mancsát a férfi kezébe. Eleinte csak ennyi volt; az utcán sétálgatva néha lepacsizott az emberekkel. Aztán egyre érzelmesebb lett Loubou, és ma már ott tartanak, hogy séta közben folyton ölelgeti a szembejövő idegeneket.

Objektum doboz

Na persze nem mindenkit, csak azokat, akiket nagyon szimpatikusnak talál. A kutyus viszont annyira népszerű lett, hogy már saját Instát készített neki a gazdija.

Objektum doboz

Még A szépség és a szörnyeteg egyik színészével, Luke Evansszel is találkozott. Mondjuk őt mi is szívesen megölelnénk!

Objektum doboz

Gondoljatok csak bele, mennyire klassz lenne, ha reggelente munka előtt kapnánk tőle egy kedvcsináló ölelést? Oké, ezek után eggyel több okunk van arra, hogy elmenjünk New Yorkba!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.