Egyéb kategória

Ezektől a frizuráktól indulnak be a legjobban a férfiak

Bár a pasitoknak úgy is tetszetek, ha csak simán egy lófarokba van kötve a hajatok, néha nem árt egy kicsit felturbózni a frizurátokat. Kapjatok fel egy dögös fehérneműt, és dobjatok össze egy vadító frizurát, meglátjátok, nagy sikeretek lesz benne.

vous - 2017.02.15.
Ezektől a frizuráktól indulnak be a legjobban a férfiak

Félkonty

A férfiak imádják ezt a fazont, és ez teljesen érthető is, hiszen jól láttatja az arcotokat, mint egy konty vagy lófarok, de közben ki is van engedve a hajatok, amit kifejezetten vonzónak találnak a férfiak. Így ez egy duplán nyerő stílus, és még elkészíteni is könnyű. Egészen hosszú és félhosszú hajból ugyanolyan jól mutat.

Forrás:
JOY.hu

A végeket kiegyenesíthetitek, göndöríthetitek, akárhogy játszhattok a stílusokkal, a lényeg csupán annyi, hogy a haj első része legyen a fejtetőn kontyba fogva.

Nézzétek meg a többi frizurát ITT.

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.