Egyéb kategória

Csodálatos képek: így váltotta valóra egy apuka a kislánya álmát

Kislánykorában szinte mindenki hercegnő akart lenni, és ha máshogy nem, legalább az ovis farsangon egy estére teljesülhetett a kívánságunk. Nem úgy, mint a 3 éves Nellee Rossi esetében, aki az apukája segítségével tényleg királylánnyá változhatott!

vous - 2017.02.15.
Csodálatos képek: így váltotta valóra egy apuka a kislánya álmát

Van, aki a gyerekkori fotóin csokival összemaszatolt pofival vigyorog, vagy micimackós pólóban feszít az ovis fotózáson, és aztán ott van Nellee Rossi. Egy hároméves kislány, akinek olyan vagány képei vannak, hogy mellette akár el is bújhatunk. Apukája ugyanis már régebben eltervezte, hogy idén Valentin-napon meglepi gyermekét valami felejthetetlennel, és valóra váltja Nellee hercegnős álmát – mesélte a People magazinnak.

A kislány ugyanis megőrül A szépség és a szörnyetegért, amit meg tudunk érteni, hiszen bár mi vagy 20-25 évvel idősebbek vagyunk, szintén imádjuk! Josh épp Európába utazott, így valódi kastélyokat és helyszíneket tudott lefényképezni, hogy aztán egy fotóstúdióban elkészítse a felejthetetlen portrékat. És tudjátok, a lényeg a részletekben rejlik, így Nellee élethű ruhákat is kapott – amiket látva egyébként hatalmas ujjongásban tört ki.

Forrás:
youtube.com

A szépség és a szörnyeteg új előzeteseit kívülről fújja Nellee, így az volt a kérése, hogy hadd játssza el kedvenc jelenetét az apukájával.

Forrás:
youtube.com

Olyan cuki, hogy csak na!

Forrás:
youtube.com

Forrás:
youtube.com

A videóban azt is megnézhetitek, hogyan ugrált örömében a kislány, amikor megkapta a fotót ajándékba.

Objektum doboz

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy az apuka valami emlékezetes dologgal lepi meg a kislányt. Néhány hónapja például a szuperhősök világába kalandoztak, és Nellee Csodanő szerepébe bújhatott. El kell ismernünk, ott is nagyon menő volt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.