Egyéb kategória

„Nem csak a hibátlan bőrű, vékony, feszes testű lányok a tökéletesek” – komoly céllal jött létre a „nyugdíjas-szépségverseny”

A szépségversenyek manapság arról szólnak, hogy kinek tökéletesebb a teste, kinek szebb a bőre, ki tudja legjobban meggyőzni a zsűrit, hogy az élete a világbéke. Viccet félretéve, az egész elment egy olyan irányba, mely ellen azért nem árt felszólalni, mint teszi azt Amerika egyik legkülönlegesebb rendezvénye.

vous - 2017.02.16.
„Nem csak a hibátlan bőrű, vékony, feszes testű lányok a tökéletesek” – komoly céllal jött létre a „nyugdíjas-szépségverseny”

Amerikában már 20 éve minden évben megrendeznek egy olyan szépségversenyt, mely kilóg a többi közül. Ide ugyanis csak 60 feletti nők jelentkezhetnek, olyanok, akikre igaz lehet a verseny fő szelleme: az idősebb amerikai nők méltóságát, érettségét és belső szépségét kell megtestesítenie a győztesnek. Itt jegyezném meg, volt, aki 90 évesen indult a címért.

Objektum doboz

A rendezők célja, hogy a résztvevők és a díjazottak a tudásuk, tapasztalataik és forrásaik által segíthessenek a fiatalabb generációnak abban, hogy egy jobb társadalmat hozzanak létre. Szeretnék, ha elrugaszkodna a szépségipar attól a nézettől, hogy csak a hibátlan bőrű, vékony és feszes testű lányok a tökéletesek.

Objektum doboz

Arra ösztönzik a versenyzőket, hogy jelenítsék meg a színpadon a belső szépségüket, az eleganciájukat és a tehetségüket. Mindebben természetesen a zsűri is segít, ugyanis interjúkon át figyelik a személyiségüket és a társalgási készségüket.

Objektum doboz

A beszélgetős részen kívül bizonyíthatnak még estélyiben, ahol nem az alakjukat nézik, hanem a stílusukat, az ízlésüket, hogy tisztában vannak-e azzal, mi áll jól nekik. Valamint a „normál” szépségversenyekhez képest itt is van egy olyan blokk, amelyben megmutathatják, miben tehetségesek, legyen az éneklés vagy akár versírás.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek