Egyéb kategória

Heidi Klum jobban tette volna, ha festetlen arccal megy a Grammyre

Ha egy olyan rangos eseményre készülnénk, mint a Grammy, biztos feltetetnénk egy csodaszép sminket. Így volt ezzel Heidi Klum is, aki viszont jobban tette volna, ha sminktelen arccal indul az 59. Grammy-díj-átadóra. Megmutatjuk, miért!

vous - 2017.02.13.
Heidi Klum jobban tette volna, ha festetlen arccal megy a Grammyre

Az 59. Grammy-dí-játadó sok érdekességet hozott. Ott van például Adele, aki ismét bakizott fellépése közben, majd eltörte a díját, sőt, Beyoncé is tett róla, hogy a gála másnapján róla beszéljen mindenki. 

grammy

Sziasztok, elmentünk a Grammyre! – így fest egy csapat újságíró a vörös szőnyegen

A Grammy az év egyik legnagyobb presztízzsel bíró díjátadója, a zeneipar Oscarja. Február 12-én éjjel Los Angelesben felvonul a zenész világ apraja-nagyja, és persze mi is! Ugyanis úgy döntöttünk, hagyományt varázsolunk a tavalyi mókából, amikor is az Oscar vörös szőnyegére repültünk.

Fotósunknak, Molnár Ancsának hála idén az 59. Grammy-díj-átadót céloztuk meg, nem is akármilyen ruhákban! 

Érdemes azonban körbenézni a színfalak mögött, ami ez esetben az Instagram, itt találtuk meg Heidi Klum előtte/utána fotóját, ami igencsak említésre méltó.

A 43 éves modell felfedte sminktelen, illetve a Grammyre készült sminkben pompázó arcát.

Objektum doboz

Az nem vita tárgya, hogy Heidi mindenhogy ragyogóan szép, viszont talán jobban tette volna, ha festetlen arccal indul gálázni. Az az igazság, hogy a smink kifejezetten öregíti a modellt, bár tagadhatatlan, hogy gyönyörű volt a díjátadón.  

Objektum doboz

Heidi, ha ránk hallgatsz, legközelebb inkább mellőzöd a sminket!

Ajánlott cikkek