Egyéb kategória

Színpadi baki és kettétört Grammy-díj: Adele számára a gála nagyon emlékezetesre sikerült

Imádjuk Adele csúcsszuper hangját és közvetlen stílusát, de azt el kell ismernünk, hogy a Grammy-gálákkal nem épp a legjobb a viszonya. Akárcsak tavaly, úgy idén is történt egy kis baki a színpadon...

vous - 2017.02.13.
Színpadi baki és kettétört Grammy-díj: Adele számára a gála nagyon emlékezetesre sikerült

Talán még nektek is dereng, hogy a tavalyi Grammy-gála után Adele bevallotta, végigsírta a másnapot egy színpadi baki miatt. Nagyon reméljük, hogy azóta már kicsit lazábban tudja venni a dolgokat, mert sajnos az idei koncertje sem ment zökkenőmentesen.

Adele a tavalyi év végén elhunyt George Michael előtt szeretett volna tisztelegni azzal, hogy a Fast Love című számát énekli el a színpadon. Azonban véletlenül a cenzormentes dalszövegbe kezdett bele, benne felejtve a bullshit szót, ami teljesen kizökkentette. Abbahagyta az éneklést a zene közepén, és kérte, hadd kezdje elölről.

Objektum doboz

„Tudom, hogy ez élő adás; bocsánat, nem akartam azt csinálni, mint tavaly. Elnézést kérek a káromkodásért. És azért is, mert újrakezdem” – mondta, miközben az arcán tisztán látszott a kétségbeesés.

A közönség viszont nagyon jó fej volt, így a támogatásukkal az énekesnő összeszedte magát, és elénekelte a dalt újból; de amikor a kamera ráközelített az arcára, látszottak a könnyei. Viszont szerencsére ez nem szúrta el az egész estéjét, a gálán ugyanis övé lett az Év albuma és az Év dala díj is. Amikor felsétált a színpadra, teljesen meg volt hatódva, és elárulta, hogy nagyon imádta Beyoncé új albumát. Annyira, hogy a díjat kettértörte, és megosztotta vele.

Objektum doboz

Objektum doboz

És ha már szóba jöttek a nyertesek, mutatjuk, kiket díjazott még a zsűri:

  • Legjobb urban kortárs album: Beyoncé
  • Legjobb rockdal: David Bowie
  • Legjobb rapzene: Drake – Hotline Bling
  • Legjobb videoklip: Beyoncé – Formation
  • Legjobb új előadó: Chance The Rapper

A teljes listát ITT tudjátok megnézni!

Ajánlott cikkek