Egyéb kategória

Cuki esküvői videó: egy francia buldog menti meg az esküvőt

Laura és James esküvőjén minden úgy zajlott, ahogy az a nagykönyvben meg van írva – legalábbis addig, amg ki nem derült, hogy a tanú, Craig elfelejtette elhozni a jegygyűrűket...

vous - 2017.02.12.
Cuki esküvői videó: egy francia buldog menti meg az esküvőt

Na jó, igazából csak megjátszotta, hogy elfelejtette a gyűrűket, hogy meglephesse a párt egy tündéri esküvői videóval. Miután ugyanis Craig kétségbeesetten kiszalad az esküvőről, elindul egy videó. A kisfilm elején pedig a pár francia buldogja, George szundikál (nem mellesleg pizsamában), amikor egyszer csak megszólal a telefonja. Nos, a tanú hívta a kutyát, aki erre kipattan az ágyból, és mindent megtesz azért, hogy eljuttassa a gyűrűket az esküvőre – még arra is ügyel, hogy elegánsan érkezzen a szertartásra.

Nagyon cuki!

Objektum doboz

IDE kattintva pedig egy magyar vőlegény zseniális esküvői beszédét nézhetitek meg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.