Egyéb kategória

A fürdőbombának bizony árnyoldalai is vannak: egy 10 éves kislány egész teste kiütéses lett tőle

A fürdőbombáktól egy dolgot biztosan nem várunk: bőrirritációt. Egy angliai kislány azonban nagy valószínűséggel egy ilyen termék miatt lett tele viszkető kiütésekkel.

vous - 2017.02.10.
A fürdőbombának bizony árnyoldalai is vannak: egy 10 éves kislány egész teste kiütéses lett tőle

A fürdőbombák sikere az utóbbi időben töretlen, bár egyszer már majdnem elhittük, hogy mégsem olyan tökéletesek, mint azt gondoljuk. Emlékeztek még Abi Shenton történetére? Ő volt az a lány, akinek az egész teste rózsaszín lett egy ismert kozmetikai márka termékétől. Ott végül kiderült, hogy nem a fürdőbomba volt a hibás, a következő esetben azonban sanszos, hogy igen.

Objektum doboz

Egy angliai családnak a relaxálás rémálommá vált, miután a 10 éves kislányon, Tián súlyos kiütések jelentek meg, melyek nem akartak elmúlni. Mivel ezek a tünetek igazak az agyhártyagyulladáséira is, az anyuka rögtön ettől ijedt meg, és rohant is gyermekével a kórházba. Megnyugtatták őket, hogy nem agyláz az ok, viszont ennél többre nem jöttek rá az orvosok. A kiütések nem csillapodtak, viszkettek, sőt, tovább is terjedtek, ekkor az édesanya elkezdett arra a görögdinnyés, maracujás fürdőbombára gyanakodni, melyet a kiütések megjelenése előtt pár nappal használt a lánya mosakodás közben. Korábban még nem próbálták ezt vagy ehhez hasonló terméket, más újdonsággal pedig nem került kapcsolatba Tia bőre.

Objektum doboz

A helyzeten tovább rontott az, hogy Tia nem mert iskolába sem menni, annyira szégyellte a külsejét. Az orvosok mindeközben felírtak pár krémet, melyekből egy sem segített a lány állapotán, a fürdőbomba gyártója, a Wilko pedig megkezdte a kivizsgálást. A mentségükre legyen mondva, hogy minden összetevő, illetve figyelmeztetés fel volt tüntetve a termék csomagolásán, de mivel még ők sem találkoztak hasonló esettel, mindent megtesznek azért, hogy kiderüljenek az okok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!