Egyéb kategória

A fürdőbombának bizony árnyoldalai is vannak: egy 10 éves kislány egész teste kiütéses lett tőle

A fürdőbombáktól egy dolgot biztosan nem várunk: bőrirritációt. Egy angliai kislány azonban nagy valószínűséggel egy ilyen termék miatt lett tele viszkető kiütésekkel.

vous - 2017.02.10.
A fürdőbombának bizony árnyoldalai is vannak: egy 10 éves kislány egész teste kiütéses lett tőle

A fürdőbombák sikere az utóbbi időben töretlen, bár egyszer már majdnem elhittük, hogy mégsem olyan tökéletesek, mint azt gondoljuk. Emlékeztek még Abi Shenton történetére? Ő volt az a lány, akinek az egész teste rózsaszín lett egy ismert kozmetikai márka termékétől. Ott végül kiderült, hogy nem a fürdőbomba volt a hibás, a következő esetben azonban sanszos, hogy igen.

Objektum doboz

Egy angliai családnak a relaxálás rémálommá vált, miután a 10 éves kislányon, Tián súlyos kiütések jelentek meg, melyek nem akartak elmúlni. Mivel ezek a tünetek igazak az agyhártyagyulladáséira is, az anyuka rögtön ettől ijedt meg, és rohant is gyermekével a kórházba. Megnyugtatták őket, hogy nem agyláz az ok, viszont ennél többre nem jöttek rá az orvosok. A kiütések nem csillapodtak, viszkettek, sőt, tovább is terjedtek, ekkor az édesanya elkezdett arra a görögdinnyés, maracujás fürdőbombára gyanakodni, melyet a kiütések megjelenése előtt pár nappal használt a lánya mosakodás közben. Korábban még nem próbálták ezt vagy ehhez hasonló terméket, más újdonsággal pedig nem került kapcsolatba Tia bőre.

Objektum doboz

A helyzeten tovább rontott az, hogy Tia nem mert iskolába sem menni, annyira szégyellte a külsejét. Az orvosok mindeközben felírtak pár krémet, melyekből egy sem segített a lány állapotán, a fürdőbomba gyártója, a Wilko pedig megkezdte a kivizsgálást. A mentségükre legyen mondva, hogy minden összetevő, illetve figyelmeztetés fel volt tüntetve a termék csomagolásán, de mivel még ők sem találkoztak hasonló esettel, mindent megtesznek azért, hogy kiderüljenek az okok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.