Egyéb kategória

Itt az új bizarr piercingtrend: a kígyószemek

Piercinget ma már szinte bármelyik testrészünkre csináltathatunk: köldök, orr, szemöldök környéke, nyelv. Azonban elterjedt egy új őrület, az úgynevezett snake eyes, vagyis „kígyószemek” piercing, ami valójában nagyon veszélyes.

vous - 2016.10.17.
Itt az új bizarr piercingtrend: a kígyószemek

TJ Cantwell profi piercingkészítő figyelmeztetett arra, a kígyószemek piercing trendje nagyon veszélyes. Ez elsőre úgy tűnhet, mintha két piercing lenne egymás mellett a nyelvben, de valójában ez egy összefüggő piercing. Ez pedig megakadályozza a nyelvizmainkat abban, hogy függetlenül mozoghassanak, sőt komoly fogászati problémákat is okozhat.

piercing köldök

Fejfájást szüntethet meg a piercing, ha jó helyre teszitek

Amit eddig gondoltatok a piercingről, az most gyökeresen meg fog változni. Anyáink tiltottak tőle, most azonban lehet, hogy ők is megenyhülnek. A piercing ugyanis megoldást jelenthet azoknak, akik krónikus fejfájásban, migrénben szenvednek.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Szinte biztos, hogy a kliensnél fogínyerózió vagy fogrepedés alakul majd ki, ha pedig eltávolítják a piercinget, akkor egy csúnya heg fog keletkezni, ami örökre megmarad – mondja TJ a Huffington Postnak.

De hogy is néz ki ez pontosan? Mutatom!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.