Egyéb kategória

Itt az új bizarr piercingtrend: a kígyószemek

Piercinget ma már szinte bármelyik testrészünkre csináltathatunk: köldök, orr, szemöldök környéke, nyelv. Azonban elterjedt egy új őrület, az úgynevezett snake eyes, vagyis „kígyószemek” piercing, ami valójában nagyon veszélyes.

vous - 2016.10.17.
Itt az új bizarr piercingtrend: a kígyószemek

TJ Cantwell profi piercingkészítő figyelmeztetett arra, a kígyószemek piercing trendje nagyon veszélyes. Ez elsőre úgy tűnhet, mintha két piercing lenne egymás mellett a nyelvben, de valójában ez egy összefüggő piercing. Ez pedig megakadályozza a nyelvizmainkat abban, hogy függetlenül mozoghassanak, sőt komoly fogászati problémákat is okozhat.

piercing köldök

Fejfájást szüntethet meg a piercing, ha jó helyre teszitek

Amit eddig gondoltatok a piercingről, az most gyökeresen meg fog változni. Anyáink tiltottak tőle, most azonban lehet, hogy ők is megenyhülnek. A piercing ugyanis megoldást jelenthet azoknak, akik krónikus fejfájásban, migrénben szenvednek.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Szinte biztos, hogy a kliensnél fogínyerózió vagy fogrepedés alakul majd ki, ha pedig eltávolítják a piercinget, akkor egy csúnya heg fog keletkezni, ami örökre megmarad – mondja TJ a Huffington Postnak.

De hogy is néz ki ez pontosan? Mutatom!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek