Egyéb kategória

A fültágító egyenes út lehet a plasztikai sebészetre

Sokan szeretik, sokan gyűlölik, még többen viselik. Ezek a piercingek. Kevés megosztóbb dolog van, mint egy ilyen testékszer. Talán a tetoválás, de most a fültágítókról lesz szó.
vous - 2015.08.10.
A fültágító egyenes út lehet a plasztikai sebészetre

Egy berlini magazinban olvastam, hogy bizony a huszonévesen elkövetett piercingek később a munkavállaláskor visszaütnek. Mert ami jól néz ki egy fesztiválon nem biztos, hogy jól mutat egy állásinterjún, mondjuk ha valaki banktisztviselőnek készül. Fiatalság, bolondság – ez így igaz, de aki komolyabb jövőre vágyik, és nem pedig egy feltörekvő rockzenekar tagja, érdemes átgondolni azt az akár 3–4 centiméter átmérőjű fültágítót. A plasztikai sebész szerint 1,5 centiméterig visszanő magától a fülcimpa, de ennél nagyobb méretnél bizony szikére van szükség. Jó hír viszont, hogy a műtét nem tart sok ideig, és a sebész még nem találkozott olyan esettel, ahol ne lett volna sikeres a beavatkozás.

Forrás:
AFP Photos

Nem szeretnék általánosítani, természetesen sok toleráns munkahely is van, ahol nem a külső alapján döntenek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a szolidabb testékszerek, úgymint egy nem feltűnő tetoválás vagy több fülbevaló diszkrétebben tud mutatni, mint egy akár 4 centiméter átmérőjú fültágító.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.