Egyéb kategória

Ez a két cég az azonos nemű párokra is gondol Valentin-nap alkalmából

A boltok már tele vannak a Valentin-napi ajándékokkal, az igazi roham még csak most várható igazán. Azonban vannak cégek és márkák, akik nemcsak a „hagyományos” párkapcsolatokra fókuszálnak, hanem az azonos neműekre is.

vous - 2017.02.09.
Ez a két cég az azonos nemű párokra is gondol Valentin-nap alkalmából

Egy angliai szupermarketlánc, a Sainsbury's szakít az eddigi hagyományokkal, az idén egy újfajta Valentin-napi ajándékkal is feltölti a polcait. Egészen pontosan olyan üdvözlőkártyákat, képeslapokat bocsátanak forgalomba, melyeket azonos nemű párok adhatnak egymásnak. A kártyákon a szeretlek és a te + én feliratokon kívül még láthatók illusztrációk is, melyek két nőből vagy két férfiből állnak. Nem ez az első alkalom, hogy ez a cég kiáll a homoszexuális kapcsolatban élők mellett, volt már olyan karácsonyi reklámjuk, melyben szintén őket jelenítették meg.

rózsa virág csokor

Tényleg ezekre a Valentin-napi ajándékokra vágyunk a szívünk mélyén?

Február 14. – Bálint, Valentin, Brúnó, Jozefa, Jozefin, Jozefina, Kirill, Konor, Konrád, Kurt, Kürt és Metód neve napja. Viccet félretéve, természetesen ez a nap főként a szerelmesekről szól, hisz amint beszedik az árusok a karácsonyi gömböket, már teszik is ki a mackókat és a szíveket a helyükre. De vajon tényleg erre vágyunk mi, nők? Nem? De akkor mire? Gyertek, derítsük ki együtt!

Mármint ebben a cikkben.

Mindeközben a Lush kozmetikai cég Valentin-napi reklámján is azonos nemű párok szerepelnek, plusz feltüntetik a #loveislove hashtaget, ezzel is utalva arra, a szerelem az szerelem, legyen szó bármilyen kapcsolatról.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek