Egyéb kategória

A bíróság megerősítette: Madonna családja két kisgyermekkel bővül

Már hetek óta szállingózik a hír, miszerint Madonna két gyermeket szeretne örökbe fogadni Afrikából. Kezdetben maga az énekesnő is tagadta, hogy ez igaz lenne, de most máshonnan megerősítették az információkat.

vous - 2017.02.08.
A bíróság megerősítette: Madonna családja két kisgyermekkel bővül

Madonna még 2006-ban fogadott örökbe Afrikából egy kisfiút, majd három évvel később egy kislányt is, úgyhogy nem ez az első alkalom, hogy az adoptálás mellett dönt. Az énekesnő nemrég a Malawi Köztársaságba utazott, ahol aztán többen is látták bemenni a bíróságra. Már akkor felröppent a pletyka, miszerint Madonna két gyermeket szeretne örökbe fogadni, de az énekesnő egy nyilatkozatban tagadta a dolgot, és állította, kizárólag jótékonysági munka miatt van Afrikában.

madonna-fia-rocco-csalad-sztar

Mi lenne belőled, ha Madonna lenne az anyád? – Sztárok csemetéi, csillaggyerekek

Az átlagos anyukák valószínűleg több időt tudnak együtt tölteni a gyermekükkel, mint a sztáranyukák, akik elfoglaltak, sokat utaznak – gondolhatnánk ezt is, ahogyan ezt sok helyen olvashatjuk.

A cikk folytatását ITT olvashatjátok.

A BBC információi szerint viszont a malawi bíróság szóvivője, Mlenga Mvula megerősítette a hírt: igen, Madonna tényleg beadott egy örökbefogadási kérelmet. A kéréssel kapcsolatban kedden, azaz tegnap született meg a döntés, ami szerint az énekesnő megkapta az engedélyt egy négyéves afrikai ikerpár örökbefogadására.

„Valójában, amikor kihirdettük a döntést, Madonna is ott volt a teremben az ügyvédeivel” – árulta el.

Ez azt jelenti, hogy az énekesnő hamarosan magával viheti az Egyesült Államokba a két gyermeket. Bár azt hozzá kell tenni, hogy Madonna még nem szólalt meg ezzel kapcsolatban, de a tény, hogy a bíróság szóvivője megerősítette a hírt, elég biztosnak tűnik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.