Egyéb kategória

„Büszke vagyok a testemre” – Lady Gaga visszavágott a kritizálóknak

Az idei Super Bowl félidejében Lady Gaga koncertezett. Az eseményt követően azonban nemcsak arról szóltak a kommentek és a kritikák, hogy az énekesnő milyen elképesztő show-t nyomott, hanem arról is, hogy kilátszott a „hája”. Most végre visszavágott a testét kritizálóknak, és Insta-posztban reagált az őt ért vádakra.

vous - 2017.02.08.
„Büszke vagyok a testemre” – Lady Gaga visszavágott a kritizálóknak

Arról mi is beszámoltunk nektek, hogy Lady Gaga milyen szuper koncertet tolt le a Super Bowlon. Többeknek viszont az is szemet szúrt, hogy az énekesnő teste nem volt teljesen tökéletes, ugyanis mikor a hasvillantós fellépőszettjében táncol, akkor láthatjuk, hogy a hasa nem teljesen lapos. És ennyi. A kigúnyolás és a beszólogatás tárgya az, hogy Gaga „hája” kivillant a show közben. Emcsi cikkéből az is kiderült, hogy kommentben valaki például ezt írta: 

Nem bírtam levenni a szemem Lady Gaga zsíros hasáról, úgy lóg, mintha egy derékszíj lenne. Aki mást mond, hazudik.

Érdekes, mert ha valaki „tökéletes” képet mutat magáról, akkor az internet az ellen lázad, hogy a média irreális testképet mutat, hiszen a való életben a nők nem így néznek ki. Viszont úgy látszik, ha egy híresség vállalja (a szerintem egyébként kifogástalan) testét, akkor az is baj, mert szemet szúr, hogy nem tökéletes. Most akkor hogy is van ez? Mindenesetre én örülnék, ha olyan testem lenne, mint Gagának, és a legnagyobb problémám az az 1-2 centi plusz lenne a hasamon, amit egy szoros bugyi kinyom.

De az énekesnőt persze nem kell megvédeni, kiáll ő magéért. Instagramjára a következő néhány sort posztolta:

„Hallottam, hogy a testem beszédtéma, szóval el akartam mondani, hogy én büszke vagyok a testemre, és neked is büszkének kéne lenned a tiédre. Nem számít, ki vagy és mit csinálsz. Egymillió okot tudnék mondani arra, hogy miért nem kell megfelelned senkinek. Legyél önmagad, legyél könyörtelenül önmagad. A bajnokok így csinálják. Köszönöm szépen mindenkinek, aki támogat. Szeretlek titeket, srácok! Xoxo, Gaga”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek