Egyéb kategória

Fordul a kocka: ezekről a szexi pulóverekről a nagy mellűek csak álmodozhatnak

A mellmérettel mindig csak a baj van – milyen ismerős probléma is ez, ugye? Most azonban nem a kisebb mellű lányok kerülnek hátrányba, hanem azok, akiket „jobban megáldott a sors”.

vous - 2017.02.07.
Fordul a kocka: ezekről a szexi pulóverekről a nagy mellűek csak álmodozhatnak

Azt azért ismerjük el, hogy a kisebb cicivel élő lányok többet panaszkodnak a mellméretükkel kapcsolatban, mint a másik kategória. Korábban már összegyűjtöttük, mik azok a dolgok, amiket csak a kis mellű nők érthetnek, ezt a listát most kibővíteném plusz eggyel. Bár nem is pontosan érteni kell, hanem viselni, a következő pulóverek ugyanis szinte csak nekik állnak jól.

mellek grafika cici

Mellformáló divattippek – megmutatjuk, hogyan lehet a kicsiből nagyobb, a nagyobból kisebb

Cséfalvay Fanny ruhatervezőként azt tapasztalta, hogy a legtöbb nőnek, aki hozzá fordul, van egy kialakult képe és véleménye a saját testéről. Tudják, mi zavarja őket, mi az erősségük, mi az, amit hangsúlyozni vagy éppen elrejteni szeretnének. Csak éppen abban tanácstalanok, hogy mindezt hogyan tegyék

Ha ti is így vagytok, akkor kattintsatok ide!

Ezek ugyanis nem épp a hagyományos szabásmintát követik, már ami a hátuljukra vonatkozik, ott kimaradt egy kis darabka terület. Így lettek ezek nyitott hátú felsők, melyek melltartó nélkül mutatnak igazán jól. Ez persze nem törvény, biztosan találni olyan melltartót vagy hasonló opciót, amellyel ízlélesen lehet viselni.

tenger óceán melltartó

A kód: 75B – dolgok, amiket csak a közepes mellméretű lányok érhetnek

Akinek nagy van, kicsit szeretne, és fordítva. A női mell állandó téma, még akkor is, ha éppen teljesen átlagos és közepes mellmérettel rendelkezik egy nő. Azonban vannak dolgok, amiket csak ezek a nők érthetnek.

Hogy miket? Az ebben a cikkben kiderül.

Engem inkább az foglalkoztat, hogy mégis mikor lehet ezeket felvenni. Mínuszokban kétlem, vagy akkor készüljön fel a viselője, hogy megfázítja a derekát, a veséit, és akár egy „kellemes” kis felfázást is összeszedhet magának. Az enyhébb időben pedig már lehet, hogy melege lesz a karoknak benne. Hmm… Ti mit gondoltok?

De elég a fecsegésből, jöjjenek az említett darabok:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Egyébként ti mit gondoltok: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Ajánlott cikkek