Egyéb kategória

Ezzel a találmánnyal mostantól biztonságban tudhatjátok a beautyblendereteket

Eddig azért utáltátok a beautyblendert, mert képtelenség volt magatokkal vinni valahová úgy, hogy ne legyen piszkos? Nos, akkor itt a megoldás, egy hordozható tartó, mellyel egyenesbe fordulhat a kapcsolatotok. 

vous - 2017.02.07.
Ezzel a találmánnyal mostantól biztonságban tudhatjátok a beautyblendereteket

Hiába szállt már harcba a beautyblenderrel a szili-szivacs, valamint az orvosi minőségű, hipoallergén szilikonból készült változat, a hagyományos verziót még mindig nehéz letaszítani a trónról. A sikere talán abban rejlik, hogy elsőként robbant be a piacra a különleges alakjával és funkciójával, a többiek pedig csak belőle építkeznek. Azáltal pedig, hogy sokatoknak továbbra is ott van a sminkkellékei közt, meg kell ismerkednetek ezzel az új, praktikus kiegésztőjével.

beauty blender sminkszivacs

„Lány fülzsír” és „csiszolófej” – megmutattuk a pasiknak is a beautyblendert

A beutyblender most nagyon pörög, mi is írtunk már róla nektek, főleg, hogy van már szilikonból, és kijött a felturbózott, legtrendibb változata. Első látásra még nekünk, csajoknak is barátkozni kellett vele, nagyjából egy cuki szexjátéknak tűnik, de mit gondolhatnak a pasik róla?

Az ebben a cikkben kiderül.

Sokan próbálkoznak megtalálni a megfelelő tartót a sminkszivacsukhoz, hoztam is nektek pár példát erre az Instagramról. Ezekkel azonban az a baj, hogy hordozásra, a neszesszerbe belerakni nem nagyon lehetséges, éppen ezért van szükség egy úti tartóra.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ez az újdonság ráadásul abban is segít, hogy kimosás után rögtön el tudjátok tenni, nem kell órákat várni, míg száraz lesz. Mindeközben pedig felesleges azon aggódnotok, hogy baciteleppé változik a nedvesség miatt a szivacs, majd a bőrötök. A Blenderelle névre keresztelt tartó ugyanis antimikrobiális technológiával lett ellátva, valamint légáteresztő, így lehetővé teszi, hogy meg tudjon száradni benne a blender.

Objektum doboz

Ha azt hinnétek, hogy a gyártó szóvivője vagyok, ne tegyétek, pusztán felkeltette az érdeklődésemet egy cikk a Vogue-on, ami erről a termékről szólt, és egyelőre nem akadtam konkurenciájára. Ez pedig azért kár, mert ennek az ára picit több, mint 4000 Ft, ami nem biztos, hogy mindenkinek baráti összeg…

Objektum doboz

Egy aprócska észrevételem azért van: a hagyományos, csepp alakúhoz remekül passzol, de a többihez?

Ajánlott cikkek