Egyéb kategória

Új Szívek szállodája-részeket szeretnétek? Akkor ezt üzeni nektek Milo Ventimiglia

Vadiúj Szívek szállodája-évad, és még csak várni sem kell két rész között? Még szép, hogy a rajongók totál izgatottan várták az epizódokat, most pedig mindenki ugyanabban reménykedik: még több folytatásban. Az egyik főszereplőnek támadt néhány gondolata ezzel kapcsolatban, és rögtön üzent is a rajongóknak.

vous - 2017.02.05.
Új Szívek szállodája-részeket szeretnétek? Akkor ezt üzeni nektek Milo Ventimiglia

Épphogy kijött a Szívek szállodája legújabb évada, már fel is röppentek a hírek, miszerint van esély egy folytatásra is. A szereplők nem igazán nyilatkoztak még erről, de most a Jesst alakító Milo Ventimiglia üzent a rajongóknak a dologgal kapcsolatban, és kifejtette, hogy ő már úgymond továbblépett. Persze ha a készítők felhívnák, hogy szükség van rá a folytatásban, nem mondana nemet, de:

„Egy kicsit úgy érzem, hogy a nézőknek nem kellene annyira mohónak lenniük. Kaptak egy utolsó szelet pitét – miért nem hagyjuk ennyiben?” – írja a HelloGiggles.

Objektum doboz

Hűha, úgy tűnik, a színésznek egy kicsit kezd elege lenni ebből a kérdésből, nem? Persze ha jobban belegondolunk, még érthető is. Milo ugyanis most egy új sorozatban játszik főszerepet (This is us), ami külföldön kezd hatalmas siker lenni. Gyanítom, kicsit zavaró, ha igyekszel maximális energiát beleadni a karriered építésébe és az új projektekbe, közben pedig mindenki a múltról beszél.

De azért a rajongókat is meg tudjuk érteni, hiszen milyen klassz lenne már egy folytatás! Pláne, hogy a legutolsó négy szó után kicsit lezáratlan a sztori – nyugi, nem spoilerezek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!