Egyéb kategória

A legdurvább bakik, amiket minden lány elkövet szempilla-spirálozás közben

Sminkelünk majdnem mindennap, viszont vannak olyan tipikus sminkhelyzetek, amik minden lányon kifognak, főleg reggel, főleg olyankor, amikor nagyon jól kellene kinézni. Annak érdekében, hogy a szempillátok profin, valamint a kellő irányba álljon, ezeket a hibákat NE kövessétek el spirálozás közben!

vous - 2017.02.04.
A legdurvább bakik, amiket minden lány elkövet szempilla-spirálozás közben

1. Tunkoljátok

Leginkább akkor tunkolunk, amikor arra számítunk, hogy így több festék kerül majd a spirálra. Eh…! Ezzel pusztán azt érjük el, hogy levegő kerül a tubusba, amitől gyorsabban fog kiszáradni. Ehelyett: óvatosan, körkörös mozdulatokkal csavarjátok az applikátort a tubusban.

2. Túl sokáig használjátok a szempillaspirált

Mint minden sminkterméknek, a szempillaspirálnak is van szavatossági ideje. Ha „megromlott” spirált használtok, komoly fertőzéseknek teszitek ki a szemeteket.

3 dolog, amitől tökéletes lesz egy szempillaspirál

„Szempillaspirál nélkül meztelennek érzem magam. Azért nem mindegy, milyet kenek magamra. Az igazit még mindig nem találtam meg, de makacsul kísérletezem, mert elvárásaim vannak – igaz, már rég túl vagyok azon, hogy ezt a reklámok számítógépes trükkjei inspirálják. A nőknek nem kell bizonygatni, mennyit hozzátesz a festék a tekintet kiemeléséhez. Aki mégsem hiszi, annak a VOUS-lányok megmutatják, és elárulják azt is, mitől lesz egy szempillaspirál tökéletes a számukra.” Szeretnétek látni? Ide kattintva megnézhetitek.

3. Féltek használni a szempilla-göndörítőt

Igazából a szempilla-göndörítőt is meg kellene mutatni a pasiknak, csakúgy, ahogy ezt nem is olyan régen megtettük a beauty blenderrel. Lányok, nyugodtan használjátok a göndörítőt, de nagyon fontos, hogy a spirálozás előtt bongyorísátok a pilláitokat!

4. Csak egyfajta spirált használtok

A kettő mindig jobb, mint egy!

Minden spirál mást célt kínál. Az egyiktől dúsabb lesz, míg a másiktól hosszabb, a harmadiktól ívesebb. Mixeljetek két terméket, de csupán egy-egy rétegben vigyétek fel, hogy elkerüljétek a csomós pillákat!

5. Nem mossátok le megfelelően

Bizonyára már van egy bevált módszeretek a smink eltávolítására, DE! A szempillaspirál a legmakacsabb sminktermék, különösen, ha vízálló fajtát használtok. Megfelelő eltávolítására használjatok kifejezetten szempillára való sminklemosókat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.