Egyéb kategória

Kínai horoszkóp 2017 – Ez vár rátok a Kakas évében

Emlékeztek a jogászbálos kvízjátékra a Bridget Jones naplója című filmből? A 2017-es év legfőbb asztrológiai üzenete ebben az 1 percben sűrűsödik össze.

vous - 2017.02.03.
Kínai horoszkóp 2017 – Ez vár rátok a Kakas évében

Bridget, elhamarkodott okoskodásával, irgalmatlanul leég a jogtanácsosok bálján, persze szerelme, Mark Darcy szeme láttára. A helyzet elkerülhető lett volna, ha szerényebbre veszi a figurát, és odafigyel jobban a többiekre is…

Nem véletlenül hoztam fel ezt a filmrészletet a Kakas évéről szóló nagy előrejelzés kapcsán, és a rövid technikai magyarázat után már ti is érteni fogjátok, miért érdemes megfogadni most különösen ezt a tanácsot. Ezután pedig megmutatom, hogyan védhetitek ki a hasonló helyzeteket 2017-ben.

A kínai asztrológia szerint a Kakas éve hivatalosan 2017. február 3-án 16 óra 35 perckor kezdődik. (Figyelem, az asztrológiai szolárév kezdete nem összekeverendő a holdújévvel!) Az év indulásának pillanatában a legmeghatározóbb üzenet a nap és az év oszlop között létrejövő úgynevezett Tükör konstelláció lesz, melyet a Jin Fém által uralt Kakas szimbólum kelt majd életre.

A Jin Fémek olyan emberek, akik a csillogásukkal és borotvaéles eszükkel bármikor képesek magukra vonni a figyelmet.

A keleti metafizika szerint a Kakas szimbólum ezt a Jin Fém minőséget hozza felszínre, így az idei év duplán erős hatása minden lehetőséget megad majd arra, hogy az eddig megszerzett tudásunkkal kitűnjünk, és nagyobb figyelmet kapjunk ott, ahol szeretnénk. (Természetesen, ha bárhol a személyes képletetekben megtalálható a Jin Fém vagy a Kakas szimbólum, akkor az előrelépés lehetősége nálatok most hangsúlyosan előtérbe kerül. A kalkulátort itt találjátok.)

A Kakas évére szóló elemzés itt nem ért véget. Kattintsatok az oldalamra a folytatásért!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.