Egyéb kategória

Kínai horoszkóp 2017 – Ez vár rátok a Kakas évében

Emlékeztek a jogászbálos kvízjátékra a Bridget Jones naplója című filmből? A 2017-es év legfőbb asztrológiai üzenete ebben az 1 percben sűrűsödik össze.

vous - 2017.02.03.
Kínai horoszkóp 2017 – Ez vár rátok a Kakas évében

Bridget, elhamarkodott okoskodásával, irgalmatlanul leég a jogtanácsosok bálján, persze szerelme, Mark Darcy szeme láttára. A helyzet elkerülhető lett volna, ha szerényebbre veszi a figurát, és odafigyel jobban a többiekre is…

Nem véletlenül hoztam fel ezt a filmrészletet a Kakas évéről szóló nagy előrejelzés kapcsán, és a rövid technikai magyarázat után már ti is érteni fogjátok, miért érdemes megfogadni most különösen ezt a tanácsot. Ezután pedig megmutatom, hogyan védhetitek ki a hasonló helyzeteket 2017-ben.

A kínai asztrológia szerint a Kakas éve hivatalosan 2017. február 3-án 16 óra 35 perckor kezdődik. (Figyelem, az asztrológiai szolárév kezdete nem összekeverendő a holdújévvel!) Az év indulásának pillanatában a legmeghatározóbb üzenet a nap és az év oszlop között létrejövő úgynevezett Tükör konstelláció lesz, melyet a Jin Fém által uralt Kakas szimbólum kelt majd életre.

A Jin Fémek olyan emberek, akik a csillogásukkal és borotvaéles eszükkel bármikor képesek magukra vonni a figyelmet.

A keleti metafizika szerint a Kakas szimbólum ezt a Jin Fém minőséget hozza felszínre, így az idei év duplán erős hatása minden lehetőséget megad majd arra, hogy az eddig megszerzett tudásunkkal kitűnjünk, és nagyobb figyelmet kapjunk ott, ahol szeretnénk. (Természetesen, ha bárhol a személyes képletetekben megtalálható a Jin Fém vagy a Kakas szimbólum, akkor az előrelépés lehetősége nálatok most hangsúlyosan előtérbe kerül. A kalkulátort itt találjátok.)

A Kakas évére szóló elemzés itt nem ért véget. Kattintsatok az oldalamra a folytatásért!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.