Egyéb kategória

Ti elmennétek pizsamában dolgozni? Én megtettem!

Szerkesztőségünk imádja a kihívásokat: volt már, aki a kávéról mondott le egy hétig, de olyan is akadt, aki a sminkcuccait tette félre egy darabig. 7alvó napunkon egyértelmű volt, hogy végre egy pizsamás kihívás veszi kezdetét, de nem úgy, ahogy gondolnátok. A feladat nem merült ki az alvásban, főszerkesztőnk, Eszter kérésére „játszottam” egyet a hétköznapi és az alvós ruháimmal. Nézzétek meg a végeredményt! 

vous - 2017.02.02.
Ti elmennétek pizsamában dolgozni? Én megtettem!

Mint tudjuk, a trendek körforgása állandó, egyesek szerint a divat már semmi újat nem tud mutatni. Ami egyszer felkapott volt, 10-20 év múlva tuti visszatér, ráadásul minden szakember a múltból meríti ihleteit. Hisz honnan máshonnan is tehetné? De egyet leszögezhetünk: ha egy ruhadarab, trend újra hódító útra indul, az nem ugyanúgy tér vissza, mint azt elődjei tették. És ez adja a divat igazi igazalmát, érdekességét. Na meg az is, hogy ma már az egyetlen fontos szabály, hogy nincs szabály – szerintem.

Bátran vásárolhatunk gyerekosztályon, férfiosztályon, ha úgy tartja kedvünk. Vagy épp magas sarkúhoz melegítőnaciba bújhatunk, mert az úgy trendi, és kész. Hol van már az, hogy a ruhadarabokat csak az elsődleges funkcióik szerint használjuk? Sehol! A legújabb cikkem kedvéért ezen a gondolaton felbuzdulva arra gondoltunk, megmutatjuk, mennyire játékos tud lenni egy ruhatár minden darabja. Mennyire egyszerűen becsempészhetünk egy pizsamafelsőt egy hétköznapi szettbe, anélkül hogy ujjal mutogatnának ránk.

S hogy ez azt jelenti, hogy ma már minden pizsama utcai ruhának tűnik, vagy minden utcai ruha beillik egy pizsamának, azt döntsétek el ti!

#trendi

A legkényelmesebb és „legmaibb” szett talán a burgundi színű pizsamafelsőmnek köszönhetően készült el. A színek, habár nem a greenery jegyében lettek összeállítva, igazi őszies feelinget keltenek. A szőrös kabátokkal, mellényekkel már jó ideje összebarátkoztam, de sosem gondoltam volna, hogy egy oversized alvós pólóval ilyen jól mutatnának. Pedig de!

Forrás:
Kerepeczki Anna

#vagány 

Egy ideje tömve vannak a boltok crop topokkal, ráadásul ezek a felsők már nemcsak a fesztiválviseletek, de a pizsamák világába is beférkőztek. Nemrég szereztem be egy igazi nyári pizsit, amit a vagányságának és a színeinek köszönhetően könnyű volt összepárosítani egy sárga blézerrel. Jelentem: egy koncertre vagy lazább buliba simán felvehető! 

Forrás:
Molnár Anikó

#laza

Habár az ember azt hinné, egy kockás felsővel a legkönnyebb a „játék”, mégis ez okozta a legnagyobb fejtörést. A hosszított, kockás ingruhában nem sikerült jól éreznem magamat. Pont amiatt éreztem magamat kellemetlenül, ami miatt alváshoz tökéletes ez a felső: túl laza, túl bő volt. Úgy éreztem benne magamat, mintha otthon lennék – nem a jó értelemben. Ettől függetlenül az irodában senkinek nem tűnt fel, hogy ez egy pizsamafelső, sőt volt, aki meg is jegyezte: milyen jó az ingem!

Forrás:
Molnár Anikó

#szexi

A lányok kedvence egyértelműen ez az összeállítás lett. Míg Emcsi eszméletlenül szexinek nevezte, addig fotósunk, Anna csak „rocker”-szettként emlegette. A fekete selyemfelső tehát óriási sikert aratott, amit valószínűleg egy pénteki buliba simán felvehet az ember lánya, ha nem annyira szégyellős, mint én! 

Forrás:
Kerepeczki Anna
Norie blog pizsama

NORIE-blog – Szép álmokat hozó pizsamák, amelyeket imádni fogtok

„Imádok aludni! Évek óta ez a Facebook-oldalam borítóképén is a szöveg: az alvás a hobbim. Tényleg így van, főleg mostanában, amikor elég nagy a hajtás. Most minden alvás egy igazi kincs, így szeretek arra kellően felkészülni.”

Takács Nóra szuper pizsamákat mutatott nektek korábban. Lemaradtatok? Nézzétek meg ITT

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.