Egyéb kategória

Ezért megéri Berlinbe utazni: ő Fritz, az állatkert legújabb sztárja

A berlini állatkert bébijegesmedvéje annyira cuki, hogy arra nincsenek is szavak! Valószínűleg tavasszal megszállják a turisták az állatkertet, csak hogy közelebbről is találkozhassanak vele, mi pedig arra gondoltunk, már most bemutatjuk nektek virtuálisan.

vous - 2017.02.03.
Ezért megéri Berlinbe utazni: ő Fritz, az állatkert legújabb sztárja

Kicsivel több mint 10 éve született meg legutóbb a berlini állatkert jegesmedvesztárja, Knut, akit a gondozók neveltek fel. Talán még ti is emlékeztek rá, hiszen akkoriban mindenki megőrült a mackóért, igazi turistalátványosság lett az állatkertben, sőt, még játékokat és könyveket is készítettek róla. Végül teljesen váratlanul fulladt meg a medencéjében, és erre több ok is felmerült: stressz, betegség, depresszió.

Objektum doboz

Most novemberben, hosszú idő óta először, született újabb jegesmedve itt az állatkertben, és máris mindenki odavan a kisállatért. Nagyjából 10 000 javaslat érkezett arra, mi legyen a neve, miután végre meg tudták állapítani, hogy kisfiúról van szó, végül pedig a Fritzre esett a zsűri választása. A kicsivel majd csak jövő hónaptól lehet találkozni, de azért találtunk már néhány fotót és videót róla.

Egy az egyben úgy néz ki, mint egy pici kölyökkutya, nem?

Objektum doboz

Objektum doboz

Ebben a videóban pedig egy tündéri összeállítást találtok róla

Objektum doboz

Annyira édes!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.