Egyéb kategória

Itt A szépség és a szörnyeteg végleges előzetese – imádjuk a zenéjét!

Láttunk már egy-két előzetest a legújabb A szépség és a szörnyeteg filmből, de a hivatalos végleges verzió még nem jött ki. Egészen eddig. Készüljetek lélekben, mert hamarosan debütál a mozikban!

vous - 2017.02.01.
Itt A szépség és a szörnyeteg végleges előzetese – imádjuk a zenéjét!

Már alig másfél hónap van hátra a legújabb Disney-filmig, és az biztos, hogy hatalmas felhajtás zajlik körülötte. Láthattunk már fotókat és előzeteseket, és azt is össze tudtuk hasonlítani, mekkora a hasonlóság ez és az 1991-es verzió között. Most viszont itt a hivatalos, végleges előzetes, én pedig nem is húzom tovább az időt, nézzétek meg ti is!

Objektum doboz

Már a képi világ is elég meggyőző, de ami még ezt is feldobja, az a zene. Ha nem lenne így hirtelen ismerős, a dal Ariana Grande és John Legend duettje, de rajtuk kívül még Celine Dion is énekelni fog a filmben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.