Egyéb kategória

Itt A szépség és a szörnyeteg végleges előzetese – imádjuk a zenéjét!

Láttunk már egy-két előzetest a legújabb A szépség és a szörnyeteg filmből, de a hivatalos végleges verzió még nem jött ki. Egészen eddig. Készüljetek lélekben, mert hamarosan debütál a mozikban!

vous - 2017.02.01.
Itt A szépség és a szörnyeteg végleges előzetese – imádjuk a zenéjét!

Már alig másfél hónap van hátra a legújabb Disney-filmig, és az biztos, hogy hatalmas felhajtás zajlik körülötte. Láthattunk már fotókat és előzeteseket, és azt is össze tudtuk hasonlítani, mekkora a hasonlóság ez és az 1991-es verzió között. Most viszont itt a hivatalos, végleges előzetes, én pedig nem is húzom tovább az időt, nézzétek meg ti is!

Objektum doboz

Már a képi világ is elég meggyőző, de ami még ezt is feldobja, az a zene. Ha nem lenne így hirtelen ismerős, a dal Ariana Grande és John Legend duettje, de rajtuk kívül még Celine Dion is énekelni fog a filmben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.