Egyéb kategória

Amikor már nincs B terve egy Baknak, minden a helyére kerül – Halász Ági rendrakóval beszélgettem

Halász Ági hivatásos rendrakó életútja jó példa arra, hogy bár adott egy sors, van választásunk abban, hogy mit hozunk ki a lehetőségeinkből. Kulcsszó az elengedés és a kitartó kemény munka mellett a megfelelő önismeret.

vous - 2017.01.31.
Amikor már nincs B terve egy Baknak, minden a helyére kerül – Halász Ági rendrakóval beszélgettem

Amikor a HVG cikkében olvastam decemberben Ágiról – aki multis, jól fizető karrierjét otthagyva saját vállalkozásba kezdett, és Hivatásos Rendrakó lett – azonnal írtam neki, kezdeményezve egy személyes találkozót. Látni akartam az embert, aki előnyére tudta fordítani azt, amitől „szenved”. Meg akartam ismerni őt és születési horoszkópját! Ági pedig örömmel adta sorsát vizsgálódásra.

A közel három óra alatt őszintén beszélgettünk, nemcsak szép és kellemes dolgokról. Amikor zárásként megkérdeztem tőle, hogy van-e olyan, amit nem szeretne, ha leírnék, a legtermészetesebb kijelentéssel nyugtázta felém, hogy mindent leírhatok, ma már nem okoz neki problémát, hogy vállalja önmagát. Nagyon szimpatikus volt. Az ő hozzájárulásával osztom meg képletét azért, hogy az asztrológia iránt érdeklődők is láthassák képletében az elmondottakat és tanulhassunk belőle.

A Bak és a Rend

Ha azt a szót hallom, hogy Rend, a Szűz és a Bak jegye jut először eszembe. Ági Bak jegyű és profin elmagyarázza máris a különbséget saját tapasztalatából.

Sok Szűzzel volt dolgom. A nagy különbség, hogy a minimalizmusra való hajlam nincs meg a Szűzben.

Rendet rak a Szűz, de sok kacatot, mütyürkét tart, amik inkább porfogók, mintsem funkcionális darabok. Mind a két jegy rendet tart, de a Bak letisztult, funkcionális, rendszerez, míg a Szűz elveszik a részletekben, ezért nem mindig praktikus. Azt mondanám, hogy a Szűznek a tisztaság fontosabb, mint a rend.”

Forrás:
depositphotos

Ági Napja és Merkúrja is a Bak jegyében áll a 2. házban, az Mc-je pedig Szűz. Így minden „földi jóval” el van látva (Bak, Szűz és Bika jelleg a 2-es ház miatt), vagyis rendelkezik a föld jegyek erényeivel, mint a kitartással, a céltudatossággal, a realitásérzékkel és az erős akarattal.

A rendszerszemlélet is ide tartozik, mindemellett a biztonság és kényelem szeretete is fontos lesz. Tudjuk, hogy egy Bak nem sajnálja sem az időt, sem az energiát arra, aminek látja értelmét és megvalósulását. Képes maximális erőbedobásra, hogy céljait elérje. Emellett pedig szereti, ha a dolgok rendezetten haladnak előre, és az elejétől a végéig lát mindent. Azt hiszem, ezt hívják kontrollnak.

Amikor nincs B terv egy Baknál, akkor vagy nagy a baj, vagy tényleg ideje megvalósítani önmagunkat és elindulni ezen az egyetlen úton!

A Bak óvatos és megfontolt. Biztonság iránti igénye miatt mindig van egy B vagy D terv a zsebében. E nélkül el sem indul. Eljött a pillanat, amikor a sok út közül egyetlen út maradt Áginak is: a saját útja…

Az elemzés itt nem ért véget, a cikk folytatását a blogomon olvashatjátok.

Ajánlott cikkek