Egyéb kategória

5 egyszerű frizura, amely károsodott hajjal is jól mutat

A károsodott hajat rendbe tenni nem kis idő, főleg amennyi termék közül kell megtalálnunk az igazit. De addig is muszáj valamit kezdeni a rakoncátlan frizurával, mégsem járhatunk zacskóval a fejünkön. Nem is kell! Formázzátok úgy a sörényeteket, hogy a végeredmény ne csak „helyzetmentő” legyen, hanem szép is!

vous - 2017.01.28.
5 egyszerű frizura, amely károsodott hajjal is jól mutat

Félreértés ne essék, nem a károsodott haj a jövő divatja, de tudjuk jól, nem mindenkinek lehet fényes és egészséges a hajkoronája. Viszont addig is kell valahogyan formázni, míg rendbe nem hozzátok a száraz és töredezett szálakat. Ha nincs ötletetek, de már unjátok a kiengedett frizurát, akkor próbáljátok ki ezeket!

aloe vera gél

Aloe verával kezeljétek a fakó és száraz hajkoronátokat!

A fakó és száraz haj sokunk életét megkeseríti, gyakran próbálkozunk különböző pakolásokkal meg bolti szerekkel, néha semmi eredménnyel… Azonban akkor sem szabad feladnotok, ha ezek már mind kudarcot vallottak. Találtunk egy remek házi és természetes praktikát erre a zavaró jelenségre, melyet nyugodt szívvel ajánlunk nektek is!

A teljes cikket itt találjátok.

Kócos copf

Objektum doboz

Bambusz copf

Objektum doboz

Kócos konty

Objektum doboz

Fonás

Objektum doboz

Félkonty

Objektum doboz

haj fésű kefe

Ne kövessétek el ezeket a hibákat, ha egészséges hajat szeretnétek

Sokszor írtunk már arról, hogy miként hozzátok helyre a roncsolt frizurátokat. Azonban itt az ideje tisztázni azt is, hogy mivel kerüljétek el, hogy egyáltalán sérüljön a hajatok.

A folytatást itt találjátok.

Ajánlott cikkek