Egyéb kategória

#famous – így válhattok ti is az internet sztárjaivá fillérekből

Egy dolog van, ami minden fióktulajdonost boldoggá tesz: a siker. Ha nektek is van egy külön oldalatok, vagy fontolgatjátok egy indítását, akkor a most következő néhány pont sokat segíthet abban, hogy népszerűek legyetek az internet varázslatos birodalmában. 

vous - 2017.01.28.
#famous – így válhattok ti is az internet sztárjaivá fillérekből

Legyen szó bármelyik internetes fiókról, mindegyik azért indul, hogy szeressék az emberek. Az egyetlen probléma, hogy ez nem olyan könnyű, ha a kutyát sem érdekli az oldal, amire írunk. Az Elite Daily segítségével most szuper tippeket hoztunk nektek, hogy akkor is sok követőtök legyen, ha a nevetek nem Beyoncé vagy Taylor Swift. Lássuk! 

Internetes jelenlét 

Az erős közösségi jelenlét az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bekerüljetek a köztudatba. Használjátok bátran a Twittert és az Instagramot is, mert ezekért nem kell fizetnetek, viszont rengeteg embert érhettek el rövid idő alatt. 

A személyes márka a legnagyobb érték

Mindig vegyétek figyelembe, hogy a márka egy eszköz, egy kincs. Minél eredetibbek vagytok, annál jobban fenntartjátok az érdeklődést. Csupán el kell döntenetek, miben vagytok jók, tehetségesek, aztán beszállni a „játékba”. Nagyon sok olyan oldal van, ahol mindenféle tartalom és téma keveredik. A legfontosabb tisztázni, hogy miről szól az oldalatok, mi van a középpontjában, mi a lényege. Ne aggódjatok, számos állítással ellentétben nincs szükségetek ehhez egy külön marketingcsapatra! Csupán időt és energiát kell belefektetnetek, míg az emberek maguktól is tudni fogják, hogy titeket kell követniük.

Objektum doboz

Minőség

A követők nem kíváncsiak a homályos és értelmezhetetlen képekre, az értelmetlen, rossz minőségű szövegekre. Ezek mellett arra is törekednetek kell, hogy legyen valami változatosság is a posztjaitokban, nehogy unalmassá váljanak. 

Saját blog

Ne ijedjetek meg a blog szótól, manapság már több helyen is készíthettek INGYENES blogokat! Van WordPress, Weebly, Blogspot, Squarespace stb. Ha elkészítettétek, már csak azt kell kitalálni, milyen fajta tartalmakat fognak szeretni a látogatók. Ja, és persze a blog neve legyen fülbemászó! A sablonokat azonnal felejtsétek el! 

Hashtag

Olyan hashtageket használjatok, amik népszerűek, sokan keresnek rájuk. Ilyenek például az Instagramon az  #instadaily, #photooftheday és #instagood is, de a neten sok olyan oldal található, ahol ezeket a kulcsszavakat összegyűjtötték.

Legyen saját hashtagetek!

Amíg el nem éritek, hogy ti is 50 ezer kedvelést kapjatok egy képetekre hashtag nélkül, addig bizony építkeznetek kell. Az egyik legfontosabb, hogy legyen a márkátokhoz vagy oldalatokhoz köthető saját hashtagetek, amire ha rákeresnek a felhasználók, akkor kizárólag a ti képeiteket látják vagy azokét a felhasználókét, akik a ti márkátokról posztoltak, és ezért megjelöltek rajta. 

Objektum doboz

A tökéletes logó 

Ha termékeket is szeretnétek árulni, be kell fektetnetek egy logóba, amit mindenki imádni fog. Ám jobb, ha odafigyeltek, egy betűtípuson vagy egy színárnyalaton is múlhat a siker! De a legfontosabb mégis az, hogy olyan logó készüljön, ami remekül illik a márkához, és méltó módon képviseli azt.

Avatar – mint a márka képviselője

Egy innovatív, vicces, érdekes avatar segítségével könnyebben elérhetitek az embereket, mint gondoljátok! Rögtön van mihez kapcsolniuk a termékeiteket, és csupán egy grafikust kell szereznetek hozzá. 

Kommunikáció

Ha nemcsak magatokról posztoltok, de hasznos tanácsokat is osztogattok, kikéritek a véleményüket és azt posztolhatjátok is, nagy valószínűséggel többen látogatnak majd vissza az oldalatokra. 

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.