Egyéb kategória

Micsoda teljesítmény: magyar teniszező az Australian Open junior döntőjében

Piros Zsombor bejutott az Australian Open teniszbajnokság junior döntőjébe.

vous - 2017.01.27.
Micsoda teljesítmény: magyar teniszező az Australian Open junior döntőjében

A 17 éves Piros Zsombor újabb, nála magasabban rangsorolt ellenfelet legyőzve bejutott a döntőbe a juniorok versenyében a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon – írja az MTI.

A 15. helyen kiemelt magyar játékos pénteken 6:3, 6:4-re verte az ötödik helyen kiemelt francia Corentin Moutet-t, így készülhet a fináléra, amelyben a negyedikként rangsorolt izraeli Yshai Oliel lesz az ellenfele.
Zsombor 2010 óta az első magyar férfiteniszező, aki a juniorok között döntőbe jutott egy Grand Slam-tornán: akkor Fucsovics Márton Wimbledonban meg is nyerte az utánpótlástornát.

Piros Zsombor magyar idő szerint szombat reggel játssza a döntőt.

Nagyon szorítunk, Zsombor!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.