Egyéb kategória

Hurrá! Elkészült a Sailor Moon sminkpaletta

Jó hír, hogy hamarosan ti is igazi Holdtündérnek érezhetitek magatokat, elkészült ugyanis a Sailor Moon sminkpaletta!

vous - 2017.01.25.
Hurrá! Elkészült a Sailor Moon sminkpaletta

A rajongók azóta Sailor Moon-lázban pörögnek, hogy hivatalosan is bejelentették: visszatér a sorozat, méghozzá egy háromrészes filmmel. A VOUS leglazább szerkesztője, Emcsi már bebizonyította, miért hatalmas szépségikonok a lányok, és úgy tűnik, ez már a sminkiparnak is feltűnt.

Egy japán cég, a Creer Beaute készítette el a Sailor Moon szemhéjpalettát, ami egyébként egy teljes kollekció egyik része. Emellett viszont nem tudtunk szó nélkül elmenni, hiszen tényleg nagyon szuperül néz ki!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.