Egyéb kategória

Pőreség a konyhában: ropogós bőr és omlós hús, ilyen a tökéletes csirkecomb

A sült csirkecombnál kevés hálásabb fogás van: pillanatok alatt előkészíthető, változatosan fűszerezhető, és ha sikerül úgy megsütni, hogy a bőre szép piros és ropogós, a húsa pedig szaftos és omlós legyen, akkor mindenkinél sikert arat!

vous - 2017.01.25.
Pőreség a konyhában: ropogós bőr és omlós hús, ilyen a tökéletes csirkecomb
Sült húsok

Sült húsok
Forrás:
Alexandra

A csirkét gyakran leszólják, komolytalan fogásnak tartják, diétázók kajájaként könyvelik el, pedig jól elkészítve páratlanul finom, ráadásul pénztárcabarát is. Van persze néhány trükkje, de ezek pofonegyszerűek és könnyen betarthatóak. Ez mondjuk minden húsra igaz, szóval az a legfontosabb, hogy legyen egy megbízható hentes, akitől lehetőleg szabadon tartott csirkét tudunk vásárolni.

Sokaknak a ropogósra sült bőr a legfinomabb a csirkecombban, mások idegenkednek tőle, de ha jól van fűszerezve és kellően meg van sütve, akkor bizony sok zsírt már nem tartalmaz, így rábeszélünk minden eddigi ódzkodót, hogy az alábbi recepttel tegyenek egy próbát: nem fogják megbánni!

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.