Egyéb kategória

Ezek a legviccesebb dolgok, amiket állásinterjún mondtak az emberek

Egy állásinterjú előtt nagyon tudunk izgulni, nehogy valami olyat mondjunk, amivel rögtön lőttek is a nagy lehetőségnek. Van, aki viszont sokkal-sokkal lazábbra veszi a dolgot, és olyan kijelentésekkel bombázza az interjúztatót, amiktől ő szóhoz sem jut!

vous - 2017.01.24.
Ezek a legviccesebb dolgok, amiket állásinterjún mondtak az emberek

Egy állásinterjú előtt végignézzük a ruhatárunkat, lélekben készülünk a beszélgetésre, és fejben egy tucat kérdésre kitaláljuk a választ, nehogy felkészületlennek tűnjünk. Végül is érthető, hiszen egy szuper állást nem könnyű megcsípni, de akadnak olyanok, akik nem izgulják túl a dolgot. A Redditen most elmesélték néhányan, mik voltak a legmeghökkentőbb kérdések/válaszok, amiket interjúalanyok adtak.

1. Lelki támogatás

„Az egyik interjúalany elhozta magával a feleségét, és megkérdezte, beülhet-e vele. A nő teljesen felháborodott, amikor megmondtam neki, hogy a sarkon van egy kávézó, ahol megvárhatja a férjét.”

2. Mire számított?

„Az egyik lehetséges jelölt az interjú közepén megkérdezte, hogy a rekreációs kábítószerek, mint például egy kisebb csík kokain ebéd közben engedélyezett-e.”

Objektum doboz

3. Fotó hiányában

„Egyszer interjúvoltam egy srácot, akinek nem volt fotó az önéletrajzában, ezért fogalmam sem volt, hogy néz ki. Úgyhogy kimentem a szomszéd épület recepciójához, ahová a látogatóknak először kell menniük. Láttam egy férfit az üvegajtó mellett álldogálni, úgyhogy megkérdeztem, segíthetek-e neki valamiben, és kit keres. A válasza egy ’semmi közöd hozzá’ volt. Mint kiderült aztán, ő volt az a srác, akivel 3 perc múlva interjúm volt. Nem ment neki túl jól.”

4. Megragadta a lehetőséget

„Miután az interjúnak vége lett:
– Szóval, van esetleg valamilyen kérdésed?
– Ööö, igen, gondolod, hogy meghívhatlak később egy italra?”

szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

Nem hiszitek el, hogyan hívták el randizni ezeket a lányokat

Mióta a Tinder hódító időszakát éli, sokan inkább neten ismerkednek, és nem csak váratlanul összetalálkoznak valahol az utcán. Mégis, akadnak olyan sztorik is, amikben a lányokat közel sem hétköznapi módon hívták el randizni. Néhány lány most a Women's Health magazinnak mesélte el, mi volt a legfurcsább hely, ahol összeismerkedtek valakivel.

A vicces sztorikért IDE kattintsatok!

5. Kissé meggondolatlan…

„Egy gyakornoki pozícióra interjúztattam, és a srác önéletrajzában nagyon egyedi módon voltak megfogalmazva a képességei. Például, hogy nagyon gyorsan adaptálódik a Microsoft Excell használatához, és hasonlók. Amikor megkértem, hogy magyarázza el, mit jelent ez, elárulta, hogy igazából fizetett valakinek az önéletrajzért, és még csak el sem olvasta.”

6. Hát a pilóták miatt!

„Nem az én történetem, de egy barátom egyszer interjúvolt lányokat stewardess pozícióba. A beszélgetés végén egy nőtől megkérdezte, hogy valójában miért szeretne légiutas-kísérő lenni? A lány vett egy mély levegőt, és közölte: ’annyira imádom a pilótákat!’”

7. Egy szót sem!

„Inkább az volt a gond, hogy mit nem mondott. A jelölt ugyanis megjelent az interjún egy táblával a kezében, amin az volt, hogy 'némasági fogadalmat tettem'. A meghallgatás kábé abból állt, hogy leírta a válaszokat egy papírra, és folyton továbbadta őket nekünk.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.