Egyéb kategória

Az aktuális kedvencünk: takarítsatok úgy, mint a mesehősök!

Ciki vagy nem ciki, néha kell egy kis motiváció ahhoz, hogy rászánjuk magunkat a takarításra. Valaki ezt úgy éri el például, hogy mások gyönyörű lakásáról vagy szobájáról néz videókat a YouTube-on. De mi most próbáljunk ki egy egészen más módszert, vegyünk példát és merítsünk erőt kedvenc mesehőseinkből!

vous - 2017.01.22.
Az aktuális kedvencünk: takarítsatok úgy, mint a mesehősök!

Felmosni uncsi? Dehogyis!

Ne irigyeljétek annyira Fionát, a mi világunkban is van már önműködő felmosó, de szerintem nem lapul belőle minden háztartásban. Viszont tudjátok, mi az, ami igen? Hát a tánc és a zene! Gyűjtsétek össze a kedvenc dalaitokat egy zenei listára, indítsátok el, és kérjétek fel a felmosótokat egy táncra!

Objektum doboz

Ahogyan porszívózni sem!

A porszívó hiába praktikusabb és gyorsabb, mint a seprű vagy a partvis, sajnos zajosabb, és csak addig tologázhatjuk, míg a zsinórja engedi. DE! Szerencsére van fülhallgatónk és telefonunk, így a zenétől továbbra sem kell megválni.

Objektum doboz

Csapatban jobban és gyorsabban megy!

Amennyiben kevés az idő, de sok a tennivaló, akkor bátran kérjetek segítséget, mondjuk a barátnőitektől. De ha nemcsak a ti feladatotok a takarítás, hanem például a lakótársatoké vagy a testvéreteké is, akkor fogjátok be őket is, így osztozhattok a feladatokon, és hamarabb végezhettek az egésszel.

Objektum doboz

Utáljátok berakni a mosást? Mostantól nem fogjátok!

A szennyestartóba beledobáljátok a színeset és a fehéret is, aztán feláll a szőr a hátatokon, mikor szét kell szedni őket? Nem feltétlen kell beöltöznötök a piszkos ruhákból, mint Stitch-nek, de kialakíthattok kisebb kupacokat magatok előtt, és úgymond kosarazhattok, hogy vajon rátaláltok-e a halom tetejére. Persze csak az egy kategóriába tartozókkal játsszátok el ezt, vagy kezdhetitek a szelektálást az elejéről.

Objektum doboz

Ha már egyszer takarítotok, csakis alaposan!

Helennek, vagy ismertebb nevén „Nyúlánkának” könnyű dolga van, hisz a férjének hatalmas az ereje, felemel bármit. Előfordulhat, hogy nektek nincs ilyen segítőtök, de attól bizony a nem könnyen elérhető területeket is ki kell takarítani. Szerencsére a porszívó sok helyre befér, és vannak teleszkópos portörlők is. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek