Egyéb kategória

5 dolog, amiről titokban mindannyian álmodoztunk a ’90-es években

Emlékeztek még, gyerekkorotokban milyen titkos vágyaitok voltak? Én például mindig azt szerettem volna, hogy kiderüljön, akárcsak a Bűbájos boszorkák főszereplőinek, úgy nekem is vannak rejtett varázsképességeim. Még mindig várok, és bár azért mára majdnem teljesen letettem a dologról, az tuti, hogy az alábbiakról ti is álmodoztatok titokban!

vous - 2017.01.21.
5 dolog, amiről titokban mindannyian álmodoztunk a ’90-es években

1. Hogy van egy elveszett ikertesótok

Ha láttátok az Apád-anyád idejöjjön! című Lindsay Lohan-filmet, szinte biztos, hogy ti is álmodoztatok arról, milyen klassz lenne egy titkos ikertesó. Aki előbukkan valahonnan, és pont olyan jó fej, mint ti, és legalább annyi kalandba keveredtek együtt, mint a film főszereplői.

Objektum doboz

2. Hogy titokban ti is hercegnők vagytok

Amikor Miának elárulta a nagyanyja, hogy ő Genovia törvényes uralkodója, biztosan ti is beleképzeltétek magatokat a lány helyzetébe. Mennyire klassz lenne már, ha kiderülne, hogy igazi hercegnők vagytok, és egy mesebeli vidéken vár titeket a hatalmas kastélyotok?

Objektum doboz

3. Hogy egyszer csak beszélni kezd a kutyátok

Voltak azok a tipikus kutyás filmek, ahol az állatok tudtak beszélni, és annyira jó fejek voltak, hogy csak reméltük, egyszer a mi kedvencünk is megszólal. Vártuk, beszéltünk hozzá, füleltünk csendben; de semmi… Eddig!

Objektum doboz

4. Hogy megérkezik a leveletek Roxfortból

Végül is Harry sem tudta sokáig, hogy varázsló; szóval miért ne történhetett volna meg veletek is, hogy egyszer csak megérkezik a levél Roxfortból? Az tuti, hogy minden gyerek vágyott erre!

Objektum doboz

5. Hogy egy nap titkos kémek legyetek

A Született kémek ügynökei, Clover, Alex és Sam is három átlagos tinédzser volt. Első ránézésre. A lányok ugyanis Jerry segítségével szupertitkos kémek voltak, és mindenféle világméretű bűnt akadályoztak meg, nagyon menő kütyükkel. Imádtuk a mesét, és bár az egész rajzolva volt, mégis reméltük, hogy egyszer a nyomdokaikba léphetünk!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.