Egyéb kategória

Ilyen viccesen reagált Katalin hercegné Vilmos kijelentésére

Mivel mindig tökéletesen kell kinézniük és viselkedniük, ráadásul egy igazi palotában laknak, néha elfelejtjük, hogy a királyi család tagjai is éppolyan hétköznapi emberek, mint bárki más. Katalin hercegné most bebizonyította, hogy Vilmossal ők is olyanok, mint a többi házaspár, és van, hogy viccesen beszólnak egymásnak.

vous - 2017.01.19.
Ilyen viccesen reagált Katalin hercegné Vilmos kijelentésére

Katalin hercegné igazi stílusikonként tündököl minden alkalommal, ha megjelenik a kamerák előtt. De nemcsak szépségtippjeit imádjuk annyira, hanem például a legmenőbb idézeteiért vagy a gyerekeiről készített szuper fotóiért is odavagyunk. Apropó, azt tudtátok, hogy emiatt hatalmas elismerést is kapott?

A hercegné pedig most azt is megmutatta, Vilmossal ők is gyakran szólnak be egymásnak – persze csak a viccelődés szintjén. A Her szerint a páros Harryvel együtt jelent meg egy rendezvényen, ahol a 2017-es londoni maraton terveit beszélték meg a szervezőkkel. Egy újságírónak, Sam Fletchernek aztán elárulta Vilmos herceg, hogy már tervben van neki, hogy hamarosan lefutja a maratont. És hogy mit reagált erre a kijelentésre Katalin?

„Én azt majd hiszem, ha látom.”

Objektum doboz

Azért kíváncsiak vagyunk, vajon Vilmos tényleg belevág-e a maratonba, vagy Katalinnak lesz igaza.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.