Egyéb kategória

Nagyon cuki fotók kerültek elő Obamáról és családjáról

Hamarosan az Obama család otthagyja a Fehér Házat, hivatalos fényképészük pedig nagyon aranyos fotósorozattal búcsúzik az elnöktől; ezeket pedig mindenkivel megosztotta az interneten.

vous - 2017.01.19.
Nagyon cuki fotók kerültek elő Obamáról és családjáról

Ezerrel készül Barack Obama és családja a költözésre, a búcsú pillanatait pedig az interneten is gyakran megosztják. Azt már láthattuk, hogyan zajlott a legutolsó karácsonyuk a Fehér Ház falain belül, és az is kiderült, milyen megható levelet írtak a Bush lányok Sasha és Malia Obamának.

Az elnök hivatalos fényképésze, Pete Souza gyakran hangoztatta, hogy annyi szuper képe van Obamáról, nem tudna csak egyet kiválasztani. Épp ezért inkább a kedvenc napjáról osztott meg három fotót, amit a családról készített: amikor Sasha és Malia hógolyócsatát vívtak apjukkal a Fehér Ház kertjében. Nagyon cukik!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.