Egyéb kategória

Friss fotók György herceg pizsamapartijáról Obamával

Új fotók láttak napvilágot Barack Obama és felesége angliai látogatásáról. György herceg ellopta a show-t cukiságával, ám nemcsak vele találkozott a vendégség során az elnöki házaspár, hanem a többi családtaggal is.
vous - 2016.04.23.
Friss fotók György herceg pizsamapartijáról Obamával

Barack Obama Nagy-Britanniában vendégeskedett feleségével, és természetesen találkozott a világ legbefolyásosabb totyogójával, György herceggel is. Miután György pizsamában fogadta a vendégeket, kis hintalován játszott, nem zavartatta magát, hogy elnöki társaságban van. A cuki kézfogásról már írt nektek Sophie. Katalin és Vilmos is jelen voltak a találkozón, most erről jelentek meg friss képek.

Az ominózus kézfogás

Forrás:
AFP

A pizsamaparti így folytatódott

Forrás:
afp

Katalin és György herceg kicsit közelebbről <3

A kis herceg mindenkit elvarázsolt

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!