Egyéb kategória

Leesett az állunk: Jude Law lánya már kész nő, és modellkedni kezdett

A hírességek gyerekei általában követik az anyai-apai példát, és hamar a szülők nyomdokaiba lépnek. Persze ez valamilyen szinten még érthető is, hiszen születésüktől kezdve kamerák követik őket, így már hozzászoktak a reflektorfényhez. Most épp Jude Law lánya került a figyelem középpontjába, a 16 éves Iris ugyanis egy híres márka nagykövete lett!

vous - 2017.01.18.
Leesett az állunk: Jude Law lánya már kész nő, és modellkedni kezdett

A legnagyobb hollywoodi sztárok mellett egyre többet hallunk mostanában a fiatalabb generációról is, a híres szülők gyerekeiről. Tutira emlékeztek még Sylvester Stallone három gyönyörű lányára, akik a Miss Golden Globes címet nyerték el idén, de tökéletes példa rajtuk kívül a Beckham család is, ahol most a legkisebb fiú vágott bele popkarrierjébe.

Ezek után talán nem csoda, hogy Jude Law 16 éves lánya is a hírnevet választotta, Iris ugyanis kész nő lett már, és a karrierjét rögtön egy óriási lehetőséggel indítja. Leszerződött ugyanis a Burberryhez, és ő lett a márka egyik nagykövete, amiről már itt is az első fotósorozat. A képekből egy dolog rögtön lejött nekünk is: a lány szemeit egy az egyben Jude-tól örökölte.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek