Egyéb kategória

Wow! Egy kislány sokkolóan leutánozta Taylor Swiftet

Sokan próbálták már leutánozni Taylor Swiftet, de ez a hétéves kislány mindenkin túltesz - egyszerűen félelmetes, mintha egy mini Taylor állna a színpadon!

vous - 2017.01.16.
Wow! Egy kislány sokkolóan leutánozta Taylor Swiftet

A Fülöp-szitegeteken fut egy tévéshow, a Your Face Sounds Familiar Kids, melynek lényege, hogy a gyerekek a legnagyobb sztárok bőrébe buljanak és előadják az egyik slágerüket – hasonló, mint nálunk a Sztárban sztár

Taylor Swift

Taylor Swift különleges dologgal lepte meg legidősebb rajongóját

Az tuti, hogy az énekesnő imádja a rajongóit! Taylor Swift már többször is meglepett néhány szerencsés embert valamivel, most karácsonykor pedig egy 96 éves, II. világháborús veteránhoz látogatott el. Cyrus Porter a legidősebb Taylor Swift-rajongó, és már több koncerten járt, az énekesnő iránti szeretete pedig még az unokáihoz is sokkal közelebb vitte őt.

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

A résztvevők megelevenítették Lady Gagát, Adam Levine-t és Alicia Keys-t, de a legnagyobb sikere Taylor Swiftnek volt, akit egy 7 éves színésznő, Xia Vigor hozott el nekünk az színpadra. Egyszerűen elképeztő, mintha egy mini Taylort látnánk a színpadon! A videót két nap alatt már majdnem másfélmillióan megnézték.

Már egy kész díva!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek