Egyéb kategória

3 intő jel, hogy a munkátok tönkreteszi a párkapcsolatotokat

Még a legboldogabb párkapcsolatokban is jelentkezhetnek különböző buktatók, ilyen lehet például a munka. Ne engedjétek odáig fajulni a helyzetet, hogy szakítás legyen a vége, vegyétek észre mihamarabb az intő jeleket!

vous - 2017.01.17.
3 intő jel, hogy a munkátok tönkreteszi a párkapcsolatotokat

Nemrég gyűjtöttem össze nektek olyat történeteket, melyek a munka és a párkapcsolat összeférhetőségét bizonyították. De valljuk be, nem mindenki olyan szerencsés, mint azok a párok. Van, akinél a munka igenis a kapcsolat rovására tud menni. Hogy mik azok az intő jelek, melyek erről árulkodhatnak? Nézzük!

Ez nem lehet igaz, kirúgtak a munkahelyemről! – De volt hozzá joguk?

Szuper tippek, hogy kivédjétek az irodai munka káros hatásait

Azt gondolhatnánk, hogy egy irodában dolgozni teljesen veszélytelen? Pedig az ülőmunkának valójában számos egészségkárosító hatása lehet. Védjétek ki ezeket! Egy szakorvos segítségével most szuper tippeket hoztunk nektek.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

Túl sok munka = túl kevés törődés

Hiába vállaltok be több melót azért, hogy több pénzetek legyen a jó megélhetésetek miatt. Ha minden időtöket elrabolja a munka, a párotok azt érezheti, nem törődtök vele, elhanyagoljátok. Amennyiben erről kezd panaszkodni nektek, kapjatok észhez.

A munka lerombolja a személyiségeteket

Még az álommeló esetén is megesik, hogy hiba csúszik a gépezetbe, és szétstresszelitek magatokat valami miatt. Feszültek vagytok, folyton csak a munkán jár az agyatok, még otthon is. A pasitok mindeközben mit csinál? Tojáshéjakon lépked, hogy nehogy tovább bőszítsen titeket, mert akkor robbantok, és leüvöltitek a fejét. NEM! Próbáljatok meg munkahelyet váltani, vagy a lakás ajtaján kívül hagyni a gondokat.

Nem ő (lenne) az első, akit a munkátok mart el mellőletek

Az előző pasitok nem csalt meg, nem utazott egy másik kontinensre örökre és jól kijött a családotokkal, mégis zátonyra futott vele a közös életetek? Esetleg a fejetekhez vágta a végén, hogy munkamániások vagytok? A mostani társatok pedig már jelezte, hogy nem nézi jó szemmel a „dolgozó éneteket”? Hát kell ennél több intő jel? Ennyi kérdés után jöjjön egy kijelentés: nem, ideje változtatni a munkával kapcsolatos beállítottságotokon.

szingliként élni

Így szedjétek össze magatokat, ha mégis szakítanak veletek

Egy szakítás után szinte mindenki padlóra kerül – aztán hónapokon keresztül azon dolgozik, hogy valahogy összeszedje onnan magát. Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, és ez így is van – de a tippjeinkkel lerövidíthetitek ezt a folyamatot.

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.