Egyéb kategória

Egy újabb ok, hogy imádjuk Ryan Goslingot: így bókolt az anyukájának az egyik díjátadón

Sokáig kéne gondolkodnom, hogy bármi rosszat is tudjak mondani Ryan Goslingról – persze személyesen nem ismerem (de soha ne mondd, hogy soha!). Az interjúk alatt mindig nagyon kedvesen viselkedik, viccelődik, a családját imádja, a filmjei pedig szuperek. Egyetértetek, ugye? Most pedig olyan sztorit mesélt el az anyukájával kapcsolatban, amitől még jobban imádni fogjátok!

vous - 2017.01.16.
Egy újabb ok, hogy imádjuk Ryan Goslingot: így bókolt az anyukájának az egyik díjátadón

Ryan Gosling már kismillió díjátadón megfordult az elmúlt években, hiszen a filmjeivel sorra szerzi meg a legnagyobb díjakat. Biztosan tudjátok, hogy a Kaliforniai álom a Golden Globe-gálán egyenesen tarolt, és az Oscar-díj-átadón is nagy esélyesnek tartják. De persze még a legnagyobb profik is elkezdték valahol; Ryan most őszintén mesélte el, mi történt élete első gáláján.

kaliforniai álom

Engem bizony átvertek a Kaliforniai álommal – Miért nem működött a film, amiért mindenki odavan?

Hétből hét. Hét jelölésből hetet váltott Golden Globe-díjra a Kaliforniai álom című film, amely a mínusz húszban arra csábított, hogy üljek be, nézzem meg, ráadásul ennyi díj még valamennyi garancia is arra, hogy JÓ filmet látok a moziban. Nem így lett.

Főszerkesztőnk, Eszter cikkét ITT olvashatjátok el.

Az Oscar-díj-átadón 2007-ben jelölték őt először a legjobb férfi szereplő kategóriában, Ryan pedig az anyukáját és a tesóját vitte el magával a nagy eseményre.

„Anyut meggyőzte egy barátnője, hogy a méhkasszerű frizura lesz a legnagyobb durranás, és ha nem olyat választ a díjátadóra, kínosan fogja érezni magát. Mint később kiderült, épp az ellenkezője volt igaz. Akkoriban a természetes frizura hódított.”

Forrás:
The Graham Norton Show

Az Oscar-gálán Ryan anyukája Rachel Weisz előtt ült, aki a hatalmas, tupírozott frizura miatt folyton jobbra-balra dőlt, hogy lássa a színpadot. Persze a színész rögtön észrevette, hogy az anyukája igyekszik minél kisebbre összehúzni magát a székben, és kényelmetlenül érinti a dolog, ezért különleges ötlete támadt.

„Nem ismertem akkor még Meryl Streepet személyesen, de ő ült mellettem, ezért az egyik szünetben odahajoltam hozzá, és megkérdeztem: 'Mondanád az anyukámnak, hogy neked tetszik a frizurája?'.”

Meryl Streep persze, hogy nem gondolkodott a kérésen, és rögtön odament Ryan anyukájához, hogy elmondja, bárcsak ő is ilyen frizurát választott volna aznap estére. És ez megtette a hatását, hiszen onnantól kezdve szuperül érezte magát egész este.

ryan-gosling-gellert-furdo

„A pólóját gond nélkül lekapta” – ilyen volt testközelből Ryan Gosling budapesti fotózása

Még mindig nem tértünk magunkhoz Ryan Gosling Gellért fürdőben készült képei láttán. Ezen pörgünk folyamatosan és a sors is így akarta, hogy ne engedjük még el ezt a témát, hiszen találtunk egy lányt, aki ott volt a különleges fotózáson és mesélt is nekünk róla.

Az izgalmas részletekért IDE kattintsatok!

És vajon erről később tudomást szerzett Ryan anyukája? A színész elárulta, hogy nem, de mivel nem is nézi a műsort, amiben erről beszélt, reméli, hogy nem tudja meg a titkot.

Az alábbi videóban pedig megnézhetitek, milyen vicces, anyukás sztorijai vannak Emma Stone-nak és Ben Afflecknek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek