Egyéb kategória

Miley és Liam rendesen kirúgtak a hámból: így buliztak a színész születésnapján

Úgy tűnik, Miley Cyrus és Liam Hemsworth végre eldöntötték, hogy együtt szeretnének lenni, ám azt, hogy egybe is kelnek-e valamikor, még nem tudni. Azt viszont igen, hogy remek hétvégéje volt a párnak, főként Liamnek, aki pénteken töltötte be 27. életévét, amit persze egy partival meg is ünnepeltek.

vous - 2017.01.16.
Miley és Liam rendesen kirúgtak a hámból: így buliztak a színész születésnapján

Az alkalom különlegessége nemcsak az volt, hogy Miley szervezte Liamnek, hanem az is, hogy a testvérére, Noah-ra is gondolt, ő ugyanis 8-án ünnepelte a születésnapját. A közös buli tematikája az N.W.A amerikai hiphopegyüttes feelingje köré épült, és volt ott minden… giga méretű pizza, tetoválások és még egyéb érdekességek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Az eseményen több híresség is megjelent, például tiszteletét tette a Twilight színésznője, Ashley Greene, a Flaming Lips frontembere, Wayne Coyne és a magyar felmenőkkel rendelkező színésznő, Elsa Pataky (ő Chris Hemsworth felesége is egyben).

Objektum doboz

Objektum doboz

miley cyrus liam hemsworth

Miley és Liam július óta ismét egy pár

Tavaly megtört a jég, és végre bebizonyosodott az, amit már oly rég tudunk: Miley Cyrus és Liam Hemsworth ismét egy pár. Képzeljétek, nem Miss Botrányhősnő, hanem Liam posztolt egy képet, ami bár elég viccesre sikerült, de bizonyítja, hogy újra nagy a szerelem.

A képet itt megtekinthetitek.

Ajánlott cikkek