Egyéb kategória

Egy szín, aminek minden ruhatárban ott a helye – így viseljetek kéket a színtípusotok szerint!

Blue Monday, avagy kék hétfő – Amerikában csak így nevezik az év legdepressziósabb napját. Ilyenkor telepszik ránk leginkább a leghangoltság, elfogy az év eleji motivációnk és könnyen úgy érezhetjük, nincs elég erőnk semmihez. Pedig a kék szín magabiztosságot, reményt sugároz. Egy alapszín, amely a ruhatárunknak is az alapjait kéne hogy képezze. Hogy miért? Mert könnyen párosítható! Tartsatok velünk, a VOUS stylistjával közösen megmutatjuk, melyik árnyalatokat hordhatjátok!

vous - 2017.01.16.
Egy szín, aminek minden ruhatárban ott a helye – így viseljetek kéket a színtípusotok szerint!

Mit szólnátok, ha azt mondanám, a kék az új fekete? Igen, tudom, a greenery lett az év színe, de a kéknek ettől függetlenül bombabiztos helye van a ruhatárunkban. Nemcsak vidámságot, magabiztosságot sugall, de könnyen párosítható szinte bármivel. Hideg árnyalatainak köszönhetően tökéletes társ lehet a meleg árnyalatú darabjainknak.

Könnyen kombinálható szürkével, pirossal, rózsaszínnel vagy akár sárgával. Bátran játszadozzatok a színekkel, a kék mellett szinte bármi elfér! Ne feledjétek, ez a szín az első lépcsőfok afelé, hogy kiiktassátok a feketét a ruhatáratokból!

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja segítségével megmutatjuk, hogyan válasszatok színtípusotokhoz illő kék darabokat. 

Nyaka Dóri

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Elvégeztem a főiskolát, majd miután fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryvel. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, és ezek mellett különféle projektekbe hívnak dolgozni. Öltözködéssel kapcsolatos tippjeimért kövessétek a Facebook-oldalamat.

Tavasz típus

A tavasz típusúak az élénk, már-már világító színekről ismerhetőek fel. Ha ebbe a csoportba tartoztok és nem akartok mellélőni, ezt a két árnyalatot válasszátok:

  1. Akvamarinkék
  2. Bermuda-kék

Forrás:
Depositphotos

Nyár típus

A nyár típusú lányok a pasztelles, visszafogott árnyalatokról híresek, így nekik leginkább ezekkel érdemes összebarátkozniuk. A két kék, ami jó választás lehet számukra:

  1. Babakék
  2. Alkálikék

Forrás:
Depositphotos

A nyár típusú lányok részletes jellemzését ITT olvashatjátok.

Pádár Detti színtípus smink

Sminkeljetek a színtípusotok szerint!

Ha a színtípusunkat figyelembe vesszük, könnyebben eligazodhatunk, milyen színű ruhát, rúzst, pirosítót válasszunk, hogy ragyogjunk. Ne feledjük: az, hogy miben érezzük magunkat jól, illetve komfortosan, nem azonos azzal, ami valóban jól áll nekünk. A VOUS sminkese, Pádár Detti megmutatta, melyik színtípusnak milyen színekhez érdemes nyúlnia.

Ide kattintva megtudhatjátok, ti melyiket válasszátok. 

Ősz típus

Az ősz típus táborába tartozó lányoknak általában egyszerű a dolguk a színeket illetően, nekik ugyanis az őszi falevél összes árnyalata jól áll, de… Mivel az őszi falevelekben nincs kék, így ez a választás egy fokkal talán nehezebb lehet. Ettől függetlenül nektek sem kell mellőznötök teljesen a kékeket, pláne ezt a kettőt nem: 

  1.  Antwerpeni kék
  2. Atlanti-kék

Forrás:
Depositphotos

Ha még többet szeretnétek megtudni az ősz típus jellemzőiről, kattintsatok IDE

Tél típus

Az erős, telített színek jellemzik a tél típusú lányokat, akiknek jól állnak a határozott, kontrasztos színpárosítások. Ezek után nem meglepő, hogy a kék árnyalatai közül is bátran nyúlhatnak az erősebb színekhez. Ha ti is ebbe a csoportba tartoztok, akkor ezt a két színt érdemes beszereznetek: 

  1. Berlini kék
  2. Delfti kék

Forrás:
Depositphotos

A tél típus jellemzőit ITT olvashatjátok el!

Irány a bolt, most már tudjátok, mit keressetek!

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Stradivarius 4. Zara 5. Mango, 6. Zara, 7. Mango, 8. Zara, 9. Mango, 10. Reserved

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Stradivarius 4. Zara 5. Mango, 6. Zara, 7. Mango, 8. Zara, 9. Mango, 10. Reserved
Forrás:
VOUS
Ajánlott cikkek