Egyéb kategória

A szili-szivacs után itt a csillámos beauty blender: ezt tudja

A beauty blenderek nagyon népszerűek – talán nem véletlenül –, sorra jönnek ki az újabbnál újabb változatok, most egy kisebb, csillámos blender érkezett. Mutatjuk, mit tud!

vous - 2017.01.13.
A szili-szivacs után itt a csillámos beauty blender: ezt tudja

A hagyományos beauty blender kontra szil-szivacs csatába egy új ellenfél is beszállt. Megérkezett az úgynevezett Evie Blender, ami orvosi minőségű, hipoallergén szilikonból készült.

Megoldást nyújt mindenre, amit az elődeiben nem szerettünk – ígérik. Láthatóan a formája is változott, kisebb, így elméletileg könnyebb például a szem alatti karikákat eltüntetni vele, nem szívja be az alapozót, és a baktériumokat sem, valamint a textúrája is elősegíti a könyebb felvitelt.

tusvonal, smink

Problémák, amiket csak a tusvonalat viselő lányok érthetnek

A cicaszem áldás. Gondoljuk elsőre, majd amikor végiggondoljuk, milyen komoly megpróbáltatásokon esünk át nap mint nap, hogy az a tusvonal tökéletes legyen, újraértelmezzük az állítást. És tényleg, cicaszemet viselni bár nagyon szép, de megszenvedünk érte.

ITT találjátok a cikk folytatását!

Ezt bizonyítandó egy videón be is mutatják, hogy míg a hagyományos szivaccsal három réteg, az Evie Blenderrel csupán egy réteg alapozó is könnyedén elfedi a tetoválást.

Az Evie Blender elérhető csillámos változatban is. A gyártó szerint ez azért jó, mert így nem kell néznünk a koszos beauty blendert. Hm… Nem, így a csillámos, alapozós Evie Blendert nézzük. Egyébként kb. 12.000 forintért lehet megvásárolni a szivacsot. 

Hiába a csillogás,

talán még mindig a szili-szivacs a legnyerőbb!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!