Egyéb kategória

A szili-szivacs után itt a csillámos beauty blender: ezt tudja

A beauty blenderek nagyon népszerűek – talán nem véletlenül –, sorra jönnek ki az újabbnál újabb változatok, most egy kisebb, csillámos blender érkezett. Mutatjuk, mit tud!

vous - 2017.01.13.
A szili-szivacs után itt a csillámos beauty blender: ezt tudja

A hagyományos beauty blender kontra szil-szivacs csatába egy új ellenfél is beszállt. Megérkezett az úgynevezett Evie Blender, ami orvosi minőségű, hipoallergén szilikonból készült.

Megoldást nyújt mindenre, amit az elődeiben nem szerettünk – ígérik. Láthatóan a formája is változott, kisebb, így elméletileg könnyebb például a szem alatti karikákat eltüntetni vele, nem szívja be az alapozót, és a baktériumokat sem, valamint a textúrája is elősegíti a könyebb felvitelt.

tusvonal, smink

Problémák, amiket csak a tusvonalat viselő lányok érthetnek

A cicaszem áldás. Gondoljuk elsőre, majd amikor végiggondoljuk, milyen komoly megpróbáltatásokon esünk át nap mint nap, hogy az a tusvonal tökéletes legyen, újraértelmezzük az állítást. És tényleg, cicaszemet viselni bár nagyon szép, de megszenvedünk érte.

ITT találjátok a cikk folytatását!

Ezt bizonyítandó egy videón be is mutatják, hogy míg a hagyományos szivaccsal három réteg, az Evie Blenderrel csupán egy réteg alapozó is könnyedén elfedi a tetoválást.

Az Evie Blender elérhető csillámos változatban is. A gyártó szerint ez azért jó, mert így nem kell néznünk a koszos beauty blendert. Hm… Nem, így a csillámos, alapozós Evie Blendert nézzük. Egyébként kb. 12.000 forintért lehet megvásárolni a szivacsot. 

Hiába a csillogás,

talán még mindig a szili-szivacs a legnyerőbb!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.