Egyéb kategória

Elöl deszka, hátul léc? Így legyetek csinosak és nőiesek oszlop testalkattal is!

A testalkatokkal valószínűleg minden nő úgy van, mint az egyenes haj–göndör haj témával: mindenki mást szeretne, mint amivel rendelkezik. Akinek széles a csípője, az keskenyet szeretne, akinek lapos a melle, az dús keblek után áhítozik. Van egy jó hírem: nincs jó vagy rossz testalkat, olyan viszont van, amivel könnyebb a ruhaválasztás. Ilyen például a fiús – oszlop – testalkat is. Oszlop csajok, figyelem, ez a ti cikketek! 

vous - 2017.01.12.
Elöl deszka, hátul léc? Így legyetek csinosak és nőiesek oszlop testalkattal is!

Ti is az oszlop testalkatúak közé tartoztok, ha…

  • alapvetően vékony, kislányos az alakotok
  • keskeny a csípőtök
  • vékonyak a lábaitok
  • a kerekded idomok helyett szögletes vonalaitok vannak
  • kicsi a melletek
  • a derekatok, a vállatok és a csípőtök egyvonalban van
mellek grafika cici

Mellformáló divattippek – megmutatjuk, hogyan lehet a kicsiből nagyobb, a nagyobból kisebb

„Ruhatervezőként azt tapasztaltam, hogy a legtöbb nőnek, aki hozzám fordul, van egy kialakult képe a saját testéről. Tudják, mi zavarja őket, mi az erősségük, mi az, amit hangsúlyozni vagy éppen elrejteni szeretnének. Csak éppen abban tanácstalanok, hogy mindezt hogyan tegyék” – grafikusunk, Fanny korábbi cikkéből kiderül, hogyan varázsolhattok magatoknak olyan mellet, amire igazán vágytok. A divattippeket és a grafikát ITT találjátok meg.

Még mindig bizonytalanok vagytok? 

Nézzétek csak meg Kate Hudson alakját!

Objektum doboz

Vagy Cameron Diazt!

Objektum doboz

Vagy Kylie Minogue-ot! Így már látjátok, igaz? 

Objektum doboz

A nő hétszer

A nő hétszer
Forrás:
Alexandra

Jó hír: nektek szinte minden jól áll

Aki fiús testalkattal rendelkezik, pontosan tudja: kevés olyan ruha van, ami nem áll jól. Ha valami miatt a kezünkbe is akad egy ilyen darab, akkor a megvásárlása útjába maximum az ízlésünk vagy az egyéni testi adottságaink állnak csak. Mivel általában az oszlop csajok vékony lábakkal, keskeny csípővel és derékkal rendelkeznek, így tényleg a legtöbb ruha tökéletesen áll: bátran hordhattok maxiszoknyát, miniruhát, boyfriend nadrágot, de akár oversized darabokat is. A nőies alak érdekében mégis érdemes pár trükkhöz nyúlnotok, ha nem szeretnétek elveszni egyes ruhadarabokban. 

Jöhetnek az övek, fodrok, minták

Minden testalkatnál érdemes az erősségekre rámenni vagy a hiányosságokat bizonyos trükkel „pótolni”. A fiús testalkatnál érdemes a homokóra alkat elérésére törekedni, ehhez pedig a legjobb, ha kiemeljük a melleket vagy a csípőt, ezt például könnyen megtehetjük egy látványos övvel. A mellekre a mellrészen díszített, mintás, fodros felsőkkel vagy kerekített nyakkivágással erősíthettek rá. Emellett bátran válasszatok sokzsebes nadrágot, ezzel a lábatokra helyezitek a hangsúlyt, vagy olyan alsót, amin a zsebeknél, csípőnél található díszítés, ezzel odavonzzuk a tekintetet. Ha nadrág helyett inkább szoknyát viseltek szívesen, jól mutathat egy A vonalú vagy egy gömbszoknya.  

Forrás:
songofstyle.com

Rétegek és válltömés

Jó hírem van: az elmúlt években hódító rétegezős téli-őszi divat (is) nektek kedvez. Ti ugyanis bátran pakolhatjátok egymásra a különböző ruhadarabokat, hiszen nem erősít rá külön egyik testrészetekre sem. Ugye, hogy máris szerencsésebbnek érzitek magatokat? Ha a réteges öltözködés nem a ti műfajotok, akkor még mindig dobhattok a szetteken egy vállhangsúlyos darabbal. Mint mindenhol, itt is számít a mértékletesség! Amikből simán válogathattok:

  • válltömés
  • ejtett vállú felsők
  • fodros, különleges kialakítású vállrész
  • hajtókákkal, pántokkal, flitterekkel díszített felsők

Forrás:
songofstyle.com

Ne feledjétek: egy jól megválasztott válltöméssel karcsúsíthattok az amúgy is vékony alakotokon, viszont ha túlzásba estek, könnyen egy széles vállal rendelkező atlétára hajazhattok.Találjátok meg az arany középutat! Játsszatok a rétegekkel, díszekkel és máris másként érzitek majd magatokat. Higgyétek el, szerencsések vagytok, ha hozzám hasonlóan a fiús alkatú csapatot erősítitek! 

Ajánlott cikkek