Egyéb kategória

Obama olyan gyönyörű beszédet mondott feleségének, hogy ti is megkönnyezitek

Az Egyesült Államokban novemberben választások voltak, ahol megszavazták, hogy Donald Trump legyen a következő amerikai elnök. Barack Obama pedig január 11-én tartotta meg utolsó elnöki beszédét, mielőtt még leköszönne. Nemcsak mint az államok első embere szólalt meg, hanem mint apa és férj is. Szónoklatával végleg becsempészte magát a szívünkbe.

vous - 2017.01.12.
Obama olyan gyönyörű beszédet mondott feleségének, hogy ti is megkönnyezitek

Novemberben mindenki az Egyesült Államokra figyelt, ugyanis Barack Obama helyett új amerikai elnököt választottak Donald Trump személyében, akit január 20-án fognak beiktatni. 

A választás és a beiktatás közötti időszakban pedig minden szempár az Obama családra irányult. Mindenki kíváncsi volt arra, hogyan töltik az utolsó karácsonyukat a Fehér Házban, milyen volt az utolsó elnöki vacsora – és hogyan pompázik az utolsó napokban a first lady, Michelle. Most pedig az utolsó elnöki beszédről lehet mindenhol hallani, ami közben nemcsak a közönség, de még maga Barack Obama is a könnyeit törölgette. 

Természetesen beszélt a politikáról, miket értek el, mik történtek az elnöksége alatt, de amit mindenkinek meg kell néznie az az a rész, amikor feleségéhez és családjához szól. Annyi szeretet és szerelem sugárzik belőlük.

Michelle LaVaughn Robinson, az elmúlt 25 évben nemcsak a feleségem és gyermekeim anyja voltál, hanem a legjobb barátom is.

Lányairól pedig elmondja, hogy nemcsak szép és okos nővé értek, de figyelmesek és tele vannak szenvedéllyel.

A lehető legbüszkébb vagyok, hogy az édesapátok lehetek.

Objektum doboz

Miután feltörölgettem a könnyeimet, csak arra tudok gondolni, hogy szeretném, ha mellettem is egy olyan férfi lenne, mint Michelle Obama mellett.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!