Egyéb kategória

Obama olyan gyönyörű beszédet mondott feleségének, hogy ti is megkönnyezitek

Az Egyesült Államokban novemberben választások voltak, ahol megszavazták, hogy Donald Trump legyen a következő amerikai elnök. Barack Obama pedig január 11-én tartotta meg utolsó elnöki beszédét, mielőtt még leköszönne. Nemcsak mint az államok első embere szólalt meg, hanem mint apa és férj is. Szónoklatával végleg becsempészte magát a szívünkbe.

vous - 2017.01.12.
Obama olyan gyönyörű beszédet mondott feleségének, hogy ti is megkönnyezitek

Novemberben mindenki az Egyesült Államokra figyelt, ugyanis Barack Obama helyett új amerikai elnököt választottak Donald Trump személyében, akit január 20-án fognak beiktatni. 

A választás és a beiktatás közötti időszakban pedig minden szempár az Obama családra irányult. Mindenki kíváncsi volt arra, hogyan töltik az utolsó karácsonyukat a Fehér Házban, milyen volt az utolsó elnöki vacsora – és hogyan pompázik az utolsó napokban a first lady, Michelle. Most pedig az utolsó elnöki beszédről lehet mindenhol hallani, ami közben nemcsak a közönség, de még maga Barack Obama is a könnyeit törölgette. 

Természetesen beszélt a politikáról, miket értek el, mik történtek az elnöksége alatt, de amit mindenkinek meg kell néznie az az a rész, amikor feleségéhez és családjához szól. Annyi szeretet és szerelem sugárzik belőlük.

Michelle LaVaughn Robinson, az elmúlt 25 évben nemcsak a feleségem és gyermekeim anyja voltál, hanem a legjobb barátom is.

Lányairól pedig elmondja, hogy nemcsak szép és okos nővé értek, de figyelmesek és tele vannak szenvedéllyel.

A lehető legbüszkébb vagyok, hogy az édesapátok lehetek.

Objektum doboz

Miután feltörölgettem a könnyeimet, csak arra tudok gondolni, hogy szeretném, ha mellettem is egy olyan férfi lenne, mint Michelle Obama mellett.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.