Egyéb kategória

Megrongálták Mariah Carey csillagát a hírességek sétányán

A Hollywood Walk of Fame olyan utcaszakaszokból áll, ahol a járdákon több ezer csillagot találhattok, rajta híres sztárok neveivel. Mariah Carey nagyjából másfél éve kapta meg a megtiszteltetést, de most valaki összefirkálta az énekesnő csillagát.

vous - 2017.01.11.
Megrongálták Mariah Carey csillagát a hírességek sétányán

Mariah Carey az utóbbi időben nem éppen pozitív dolgok miatt került reflektorfénybe. Már az is kissé furcsa volt, amikor egy házibuliban a vendégeit saját magának öltöztette be, de a szilveszteri koncertje mindent felülmúlt. Biztosan ti is emlékeztek még a kínos bakira, és bár a rajongók között megoszlott a vélemény arról, ki tehet a dologról, Mariah egy időre mégis úgy döntött, hogy a negatív kommentek miatt visszavonul a közösségi médiától.

Az énekesnőt viszont nem igazán hagyják továbblépni a kínos eseményen. Valaki ugyanis Mariah csillagát, ami a Walk of Fame sétányon található, összefirkálta. Pontosabban egy kérdőjelet rajzolt a neve mellé, mintegy utalva arra, hogy a titkos vandál nem ismeri a hírességet. Az üzenet valószínűleg arra utal, hogy Mariah 2013-ban egy interjúban bevallotta, fogalma sincs arról, például kicsoda Jennifer Lopez, majd nemrég azt is elmondta, hogy Ariana Grandét és Demi Lovatót sem ismeri.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.