Lélek

Ezekről ne hazudjatok egy pasinak, ha hosszú távra terveztek vele!

Egy bimbózó kapcsolatot hazugsággal kezdeni? Nos, nem épp a legjobb húzás. Nemcsak a lebukás pillanata lesz kellemetlen, hanem számolnotok kell a következményekkel is, azaz előfordulhat, hogy a pasi nyomban felhúzza a nyúlcipőt, amint kiderül az igazság.

vous - 2017.01.08.
Ezekről ne hazudjatok egy pasinak, ha hosszú távra terveztek vele!

Oké-oké, ez igazán elcsépelt lesz, hisz már tinikorunk óta a fejünkhöz vágják, hogy egy kapcsolat alapja az őszinteség. Félreértés ne essék, én most nem a hazugság mellett szeretnék kampányolni, épp ellenkezőleg. Összegyűjtöttem, melyek azok a füllentéssek, melyeket soha ne mondjatok egy pasinak, főleg, ha komolyan gondoljátok vele a dolgot.

fog száj takargatás hazugság

Így állapítsátok meg 5 másodperc alatt, ha valaki hazudik nektek!

Egy tanulmány szerint egy ember átlagosan 11-szer hazudik hetente, ami elég drámai információ. Így jogosan hihettek a megérzéseteknek, ha úgy érezitek, hazugsággal álltok szemben. De hogyan tudhatjátok megmondani valakiről, hazudik-e nektek, vagy sem?

Mi elmondjuk ebben a cikkben.

1. Életkor

Ha picit nagyobb a korkülönbség köztetek, ne próbáljátok meg feltornázni az éveitek számát. Higgyétek el, kellemetlen percek lesznek azok, amikor megtudja, hogy még a közelében sem jártok annak az életkornak. Plusz felejtsétek el azt a tévhitet, mely szerint a pasik a fiatalabb nőket szeretik, azaz ne kerekítsetek lefele sem.

2. Foglalkozás

Ne szégyelljétek, ha „csak” asszisztensek vagytok egy cégnél, vagy épp egy gyorskajáldában dolgoztok. Amennyiben ez bármit is változtat a srác véleményén, jobb is, ha magától „elmenekül”… Persze ott a fordított eset is, üzletasszonynak vagy ügyvédnek kiadni magatokat sem érdemes, csúnya lehet a lebukás.

3. Exek száma

Akárcsak az életkorotoknál, itt sem ajánlatos se fel-, se lekerekíteni. Menőbbek lesztek, ha magasabb számot mondotok? Nem hinném, sőt, lehet, elítél majd érte a fiú. Ismeritek a sztorit a lakatról és a kulcsról, ugye?

távkapcsolat szerelem

4 jel, hogy már továbbléptetek az exeteken

A szakítás nehéz dolog. DE! Ennek a szakasznak is vége lesz egyszer az életetekben… újra szinglik vagytok, és szabadok, kell ennél több? Na ugye, hogy nem is olyan rossz ez így! A szépet kiveszitek, hasznosítjátok, mosolyogva gondoltok vissza a különleges emlékekre, a rosszat pedig elengeditek.

Kíváncsiak vagytok, miből tudhatjátok, hogy túlléptetek az exeteken? Akkor kattintsatok ide!

4. Jövőbeli tervek

Ha esetleg épp a közép- vagy a fősuli végén jártok, és utána szeretnétek külföldön folytatni a tanulmányaitokat, azt jó, ha előre közlitek. Hiszen tudjuk, sajnos nem minden távkapcsolat működőképes. Na meg például arról is meséljetek, miként képzelitek el magatokat, az életeteket a jövőben, ne mondjátok, hogy ikreket szeretnétek, miközben nem is akartok gyereket vállalni.

5. Egészségügyi problémák

Ennek a témának nem feltétlen kell előjönnie az első randin, kivéve, ha a végén egyikőtök ágyában köttök ki, és esetleg „olyan” problémátok van. Amint az idő előrehaladtával egyre közelebb kerültök egymáshoz, mondjátok el a srácnak azokat az egészségeteket érintő dolgokat, amik talán rá is tartoznak.

Ajánlott cikkek