Egyéb kategória

Ezekre kell odafigyelnetek, ha hosszú kapcsolatot szeretnétek

Minden párkapcsolat úgy kezdődik, hogy azt gondoljátok, örökké fog tartani, és ő az igazi. Aztán amikor véget ér, magatok sem tudjátok, mik voltak azok az apróságok, amik végül idevezettek. Hiszen annyira tökéletesen indult, mitől siklott félre? Ha veletek is történt már hasonló, ez a cikk nektek szól!

vous - 2017.01.07.
Ezekre kell odafigyelnetek, ha hosszú kapcsolatot szeretnétek

Túl gyors a tempó

Tapasztalatból tudom én is, hogy amikor a kezdetek kezdetén minden tökéletes, nem létezik olyan tempó, ami túl gyorsnak tűnik. És ez az első hiba, amit el lehet követni. Ilyenkor legszívesebben minden perceteket együtt töltenétek, és bár csak néhány hónapja ismeritek egymást, még az összeköltözés sem hangzik olyan bolond ötletnek. Pedig az! Egy kapcsolat elején hétből hét napot együtt tölteni hamar monotonná válik, eloszlik a titokzatosság, és már nem is látszik olyan izgalmasnak ez az egész. Néha a lassabb tempó messzebbre visz!

Nem beszéltek a komoly dolgokról

Néha egyszerűbbnek tűnik passzolni a komoly témákat, csak hogy ne rontsátok el az együtt töltött időt egy esetleges nézeteltéréssel. Persze a randizós fázisban nem is kell nekiszegezni a srácnak a kérdést, hogy hány gyereket szeretne, de amikor már komolyodik a dolog, muszáj átbeszélnetek ezeket a témákat is. Szintén gyakori, hogy felmerül egy probléma a kapcsolatban, de a felek inkább magukban tartják – viszont tudjátok, hogy ez sosem marad örökké a felszín alatt.

teli-depresszio-sad-szomorusag

Törölni, tiltani vagy csak elengedni – Mit csináljatok az exetekkel a Facebookon?

Szakítás után az első nehéz lépés az, hogy a telefonunkból kitöröljük a közös képeket. Aztán a szerelmes SMS-eket, az üzeneteket, e-maileket, meg úgy nagyjából mindent, amiről eszünkbe juthat az a bizonyos személy. De mi legyen a Facebookkal vagy az Instagrammal? Maradjon az ismerősünk? Nézzük végig, ahogy új szerelembe bonyolódik? Nehéz helyzet.

A cikk folytatását ITT találjátok.

Túl sok exbeszéd

Ha két ember régóta együtt van, természetes, hogy már tudnak jó néhány dolgot egymás exeiről. Azonban ha túl sokat beszéltek a régi szerelmekről, az egy kapcsolat elején veszélyes lehet. Nemcsak arra utalhat, hogy nem hevertétek még ki a szakítást, de egyúttal arra is készteti az aktuális pasitokat (fordított esetben pedig titeket), hogy elkezdjék összehasonlítgatni magukat az exszel.

Apró hazugságok

Mivel egy kapcsolat elején mindenki tökéletesnek akar látszani, sokan hajlamosak pár hazugságot bevetni, hogy jobb színben tüntessék fel magukat. Néha viszont olyan apróságok is, mint hogy milyen zenét vagy filmet szerettek, nagy megbánásokhoz vezethetnek később. Ráadásul amikor ezek kiderülnek, a párotok is elkezdhet azon gondolkodni, vajon miben hazudtatok még.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek