Egyéb kategória

Íme egy kockázatos, mégis imádnivaló lánykérés – a fürdőkádban!

Minden lány álmodozik a nagy napjáról és arról, hogyan fogják feltenni neki A KÉRDÉST. Imádjuk olvasni is, más lányoknak hogyan teljesült az álma. Most is egy ilyen poszt robbantotta fel az internetet.

vous - 2017.01.04.
Íme egy kockázatos, mégis imádnivaló lánykérés – a fürdőkádban!

Már kislányként megtervezzük az esküvőnket, hogy milyen ruhát szeretnénk, milyen lesz majd a csokrunk és a torta. De mindezt megelőzi az, hogy feltegye nekünk a nagy Ő azt a bizonyos kérdést. És természetesen erről is álmodozunk. Szeretnénk, hogy az a pillanat meghitt, bensőséges és egyedi legyen. 

Szeretnénk, ha olyan lenne az eljegyzésünk, amilyen előtte még senki másnak nem volt. Van olyan pasi, aki tudja, hogy a titok a kiscicákban rejlik ilyenkor és van, aki inkább egy egész várost mozgat meg, hogy biztosan igen legyen szíve választottjának a válasza.

Most pedig egy újabb eljegyzéstől olvadozik a világ, ami egy kicsit kockázatos volt.

Karácsonykor nagyon sokan döntenek úgy, hogy megkérik szerelmük kezét, de ennek a lánynak egy kicsit más volt a meglepi a fa alatt. Gyűrű helyett ugyanis egy fürdőbomba lapult a dobozkában és a lány mit sem sejtett. Nem is használta el aznap este, hanem egészen december 30-ig várt, barátja nagy bosszúságára. 

@kassidyrun készített magának egy forró fürdőt, és úgy gondolta, elhasználja az ajándékot, amit párjától kapott. Azonban amikor a bomba feloldódott a vízben, valami más is a felszínre került. Még pedig egy pici gömböcske, amiben egy eljegyzési gyűrű lapult.

Objektum doboz

A lány minderről fényképet készített és megosztotta Twitter-oldalán, amit aztán a világháló felkapott és mindenki odavan érte. Csak irigykedhetünk a lányra, hiszen egyáltalán nem volt átlagos, ahogyan megkérték a kezét. 

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.