Egyéb kategória

Íme egy kockázatos, mégis imádnivaló lánykérés – a fürdőkádban!

Minden lány álmodozik a nagy napjáról és arról, hogyan fogják feltenni neki A KÉRDÉST. Imádjuk olvasni is, más lányoknak hogyan teljesült az álma. Most is egy ilyen poszt robbantotta fel az internetet.

vous - 2017.01.04.
Íme egy kockázatos, mégis imádnivaló lánykérés – a fürdőkádban!

Már kislányként megtervezzük az esküvőnket, hogy milyen ruhát szeretnénk, milyen lesz majd a csokrunk és a torta. De mindezt megelőzi az, hogy feltegye nekünk a nagy Ő azt a bizonyos kérdést. És természetesen erről is álmodozunk. Szeretnénk, hogy az a pillanat meghitt, bensőséges és egyedi legyen. 

Szeretnénk, ha olyan lenne az eljegyzésünk, amilyen előtte még senki másnak nem volt. Van olyan pasi, aki tudja, hogy a titok a kiscicákban rejlik ilyenkor és van, aki inkább egy egész várost mozgat meg, hogy biztosan igen legyen szíve választottjának a válasza.

Most pedig egy újabb eljegyzéstől olvadozik a világ, ami egy kicsit kockázatos volt.

Karácsonykor nagyon sokan döntenek úgy, hogy megkérik szerelmük kezét, de ennek a lánynak egy kicsit más volt a meglepi a fa alatt. Gyűrű helyett ugyanis egy fürdőbomba lapult a dobozkában és a lány mit sem sejtett. Nem is használta el aznap este, hanem egészen december 30-ig várt, barátja nagy bosszúságára. 

@kassidyrun készített magának egy forró fürdőt, és úgy gondolta, elhasználja az ajándékot, amit párjától kapott. Azonban amikor a bomba feloldódott a vízben, valami más is a felszínre került. Még pedig egy pici gömböcske, amiben egy eljegyzési gyűrű lapult.

Objektum doboz

A lány minderről fényképet készített és megosztotta Twitter-oldalán, amit aztán a világháló felkapott és mindenki odavan érte. Csak irigykedhetünk a lányra, hiszen egyáltalán nem volt átlagos, ahogyan megkérték a kezét. 

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!