Egyéb kategória

Íme egy kockázatos, mégis imádnivaló lánykérés – a fürdőkádban!

Minden lány álmodozik a nagy napjáról és arról, hogyan fogják feltenni neki A KÉRDÉST. Imádjuk olvasni is, más lányoknak hogyan teljesült az álma. Most is egy ilyen poszt robbantotta fel az internetet.

vous - 2017.01.04.
Íme egy kockázatos, mégis imádnivaló lánykérés – a fürdőkádban!

Már kislányként megtervezzük az esküvőnket, hogy milyen ruhát szeretnénk, milyen lesz majd a csokrunk és a torta. De mindezt megelőzi az, hogy feltegye nekünk a nagy Ő azt a bizonyos kérdést. És természetesen erről is álmodozunk. Szeretnénk, hogy az a pillanat meghitt, bensőséges és egyedi legyen. 

Szeretnénk, ha olyan lenne az eljegyzésünk, amilyen előtte még senki másnak nem volt. Van olyan pasi, aki tudja, hogy a titok a kiscicákban rejlik ilyenkor és van, aki inkább egy egész várost mozgat meg, hogy biztosan igen legyen szíve választottjának a válasza.

Most pedig egy újabb eljegyzéstől olvadozik a világ, ami egy kicsit kockázatos volt.

Karácsonykor nagyon sokan döntenek úgy, hogy megkérik szerelmük kezét, de ennek a lánynak egy kicsit más volt a meglepi a fa alatt. Gyűrű helyett ugyanis egy fürdőbomba lapult a dobozkában és a lány mit sem sejtett. Nem is használta el aznap este, hanem egészen december 30-ig várt, barátja nagy bosszúságára. 

@kassidyrun készített magának egy forró fürdőt, és úgy gondolta, elhasználja az ajándékot, amit párjától kapott. Azonban amikor a bomba feloldódott a vízben, valami más is a felszínre került. Még pedig egy pici gömböcske, amiben egy eljegyzési gyűrű lapult.

Objektum doboz

A lány minderről fényképet készített és megosztotta Twitter-oldalán, amit aztán a világháló felkapott és mindenki odavan érte. Csak irigykedhetünk a lányra, hiszen egyáltalán nem volt átlagos, ahogyan megkérték a kezét. 

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.