Egyéb kategória

Sokkoló! Így menti ki a kétéves kisfiú a szekrény alá szorult testvérét

Hősök minden formában, méretben és életkorban léteznek! Erre kiváló bizonyíték egy hátborzongató baleset, ami egy amerikai testvérpárral történt. 

vous - 2017.01.03.
Sokkoló! Így menti ki a kétéves kisfiú a szekrény alá szorult testvérét

A kétéves ikerpár utah-i otthunkban játszott, amikor felmásztak egy szekrényre, ami aztán rájuk borult. A hátborzongató balesetet a ház biztonsági kamerái rögzítették. Ami ezután következett, az viszont hihetetlen és könnycsalogató.

Az ikerpár egyik tagja beszorult a szekrény alá, míg testvére higgadtan nézelődött és sétálgatott körbe, találgatva, hogyan tudna segíteni bajba jutott testvérének. Többszöri próbálkozás után sikerült annyira megemelni a szekrényt, hogy testvére ki tudjon mászni alóla. 

autó

Az év fotója: kislányt szondáztat a rendőrség

Egy kőkemény bűnügyről számolhatok be nektek. Egy ámokfutó kislányt fogott el az angol rendőrség. Még jó, hogy lekapcsolták, a vére tejszintje az egekben volt. 

A cikk folytatása ITT jön!

Az ikerpár szülei azzal a szándékkal teltették fel a videót a Facebookra, hogy ez másokkal ne fordulhasson elő, kérik, hogy minden kisgyermekes szülő rögzítse a bútorokat a falhoz. Az anyuka elmondása szerint csupán pár pillanatra ment ki a szobából, mégis megtörtént a baj.

Objektum doboz

Nemrégiben az IKEA 50 000 000 dollárt, azaz nagyjából 15 milliárd forintot fizetett a szülőknek, miután három kisgyermekük meghalt, amikor rájuk borult a Malm fantázianevű szekrényük.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.