Egyéb kategória

Jelek, amiket ne hagyjatok figyelmen kívül egy kapcsolat kezdetén

A legtöbb párkapcsolat elején leereszkedik a rózsaszín köd, és csak a pozitív dolgokat vesszük észre. Ha a barátnőink mégis felhívják a figyelmünket valamire, általában egyik fülünkön be, a másikon ki. Pedig akad néhány jel, amit sosem szabadna félvállról venni.

vous - 2017.01.04.
Jelek, amiket ne hagyjatok figyelmen kívül egy kapcsolat kezdetén

1. Nem mutat be a barátainak

Ő már találkozott a legjobb barátnőitekkel, nem is egyszer, de valamiért a haverjainak még sosem mutatott be. Ezt azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert utalhat arra, hogy egyáltalán nem tervez komoly kapcsolatot veletek, vagy a barátai számára ő még mindig szingli, és szeretné, ha ez így is maradna.

2. Rá van kattanva a telefonjára

Ha egy pasi megállás nélkül telefonozik, amikor VELETEK van, az rég rossz. Hiszen ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem értékeli az együtt töltött időt, és egyébként is, ki az, akinek rögtön vissza akar írni? Valószínűleg nem az anyukájának…

Forrás:
pexels.com

3. Ha állandóan szidja az „őőőrült exeit”

Sokat elárul egy srác személyiségéről, milyen jelzőkkel illeti a volt barátnőit. Ahogy az idézet is tartja, „hogy igazi úriember-e, majd arról mutatkozik meg, hogyan beszél rólad a szakítás után”. Ha valamilyen okból kifolyólag minden exével csak a baj volt, érdemes elgondolkodni, ki volt a hibás.

4. Folyton elfelejti a veletek kapcsolatos infókat

Ha egyszer-kétszer kimegy valami a fejéből, az nem nagy ügy, de hetekkel később sem emlékszik, hány tesótok van? Ha a mondandótok felét meg sem hallja, két opció van: vagy egyáltalán nem figyel oda rátok, vagy szimplán összekever titeket más lányokkal. Egyik sem túl biztató.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!